Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΙΤΑΛΙΑ: 12χρονη μαθήτρια δέχτηκε επίθεση από Αφρικάνο συμμαθητή της επειδή φορούσε σταυρό


Ένας μαθητής αφρικανικής καταγωγής επιτέθηκε σε ένα 12χρονο κορίτσι σε ένα σχολείο στην κεντρική Ιταλία επειδή φορούσε ένα σταυρουδάκι στο λαιμό, ανακοίνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Το αγόρι χτύπησε το κορίτσι βίαια στην πλάτη στην είσοδο ενός Γυμνασίου στην πόλη Terni, την Πέμπτη. Η μητέρα του κοριτσιού έπιασε το αγόρι, το οποίο στη συνέχεια είπε στους καραμπινιέρους (αστυνομία) ότι επιτέθηκε στην κοπέλα επειδή φορούσε ένα σταυρό, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Το αγόρι, το οποίο παρακολούθησε για πρώτη φορά το σχολείο πριν από περίπου τρεις εβδομάδεςτρομοκρατούσε το κορίτσι κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ημερών, το πρόσβαλε και ασκούσε bullying με άλλους τρόπους, μόνο και μόνο επειδή φορούσε τον Εσταυρωμένο, δήλωσαν οι πηγές.

Παρ’ όλα αυτά η αστυνομία δεν κίνησε κάποια ποινική διαδικασία κατά του αγοριού, εφόσον είναι ανήλικο, δήλωσαν οι πηγές.

* Προφανώς, παιδί λαθρομεταναστών, από αυτούς που καταφθάνουν με τις "καραβιές των εξαθλιωμένων" στις ακτές της Ιταλίας. - Που ίσως, πήρε μαθήματα "ανεκτικότητας" από κάποιους ομοεθνείς - ομόθρησκούς του - Και που σε λίγο θα γίνει "ιταλάκι".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου