Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η ευθανασία θα μπορούσε να είναι μια λύση για τους φτωχούς, προτείνει η υπουργός Υγείας!


H νέα υπουργός Υγείας της Λιθουανίας Rimantė Šalaševičiūtė, που ορκίστηκε πριν ένα μήνα προέβη σε σοκαριστική δήλωση σύμφωνα με την οποία οι φτωχοί καλύτερα να πεθάνουν παρά να νοσηλεύονται και να χρεώνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Η ακριβής δήλωσή της ήταν η εξής: «Η ευθανασία θα μπορούσε να αποτελεί μία χρήσιμη εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και πάσχουν από βαριές ασθένειες»

Την λύση της ευθανασίας εξάλλου θεωρεί κατάλληλη και για τα μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες.

Μετά την κατακραυγή των δημοσιογράφων της χώρας της που παρευρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου που παρέθεσε, η υπουργός ανασκεύασε και είπε ότι αναφέρεται σε ασθενείς που «δεν θέλουν να ταλαιπωρούν τους συγγενείς τους και να υποφέρουν τόσο αυτοί όσο και οι ίδιοι».

Με αυτόν τον τρόπο η Λιθουανή Υπουργός άνοιξε το θέμα της νομιμοποίησης της ευθανασίας στη χώρα της. Αναμένονται σφοδρές αντιδράσεις τόσο από τον ιατρικό κόσμο της χώρας όσο και από την Καθολική εκκλησία.


Η είδηση στα λιθουανικά εδώ. Στα αγγλικά εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Έννοια σου ναζιστικό δουλικό κτήνος της παγκόσμιας ΕΛΙΤ ανθρωποθηρευτών και όλο και περισσότεροι από το διωκόμενο είδος των Homo sapiens αντιλαμβανόμαστε ότι αφού μας αποχυμώσουν από περιουσίες, δικαιώματα και Παγκόσμιες Αξιές χιλιετηρίδων, σκοπεύουν να απαλλαγούν και από τη βιολογική μας ύπαρξη:

    ΒΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ "WHISTLEBLOWERS" ΓΙΑ ΤΗ "ΛΑΧΤΑΡΑ" ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΝΑ "ΜΕΙΩΘΕΙ" Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 93% ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    Η "τελική λύση" για τους "φτωχούς" ολοένα και στρέφεται νομοτελειακά σε μια κατεύθυνση ζωής και θανάτου όπως προαναγγέλει η "κυρία", αλλά αντίστροφα:

    Η Ανθρωπότητα έχει όχι μόνο ηθικό δικαίωμα, αλλά υποχρέωση να προστατεύσει τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ από την πανώλη που απελεί με "ευθανασίες" και... δυσθανασίες το μέλλον τους, αλλά όπως βλέπουμε και το παρόν τους.

    Εως τότε δεν μένει παρά να πάρουμε τα βουνά, πράγμα που δεν το λέω εγώ, αλλά ο ίδιος ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ σε μια από τις γνωστές εκρήξεις του μακκιαβελικής ειλικρίνειας.

    Οι υπόλοιποι, καμαρώστε περιμένωντας το φρικτό τέλος, το "ευρωπαϊκο κεκτημένο" σας, το οποίο αν ήταν αυτό που μας διαβεβαίωναν, θα έπρεπε να είχε ήδη οδηγήσει την "κυρία" (μαζί με κάποιους άλλους "κυρίους", μεταξύ των οποίων και "έλληνες"), στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και στον ψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή