Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Για πρώτη φορά δημοκρατικός γερουσιαστής απαιτεί από τον Ομπάμα να τσακίσει τους ισλαμιστές!

Μέχρι σήμερα η συμμορία της Κλίντον δημιουργούσε τα φρικτά τάγματα εξόντωσης για να διαλύει αυτόνομα έθνη. Τώρα κάποιοι ξυπνούν…

20140812-094926-35366912.jpg

Απίθανες καταστάσεις το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ, όπου η πολεμική προπαγάνδα των Αμερικανών πάει να τους γυρίσει μπούμερανγκ. Ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και δέχεται πλέον πυρά από παντού, εξαιτίας των επιλογών του σε Ιράκ και Ουκρανία. Τελευταίο κτύπημα για τον πρόεδρο των ΗΠΑ ήλθε από τον Λίντσεϊ Γκράχαμ. Ο
Δημοκρατικός γερουσιαστής με δηλώσεις του προχώρησε σε πρωτοφανή απειλή προς τον Ομπάμα, που εμπεριέχει πολλά ερωτηματικά.

«Η ο Ομπάμα θα προχωρήσει σε πόλεμο με το Ιράκ μια αμερικάνικη πόλη θα δεχτεί επίθεση από τρομοκράτες». Ο γερουσιαστής ενημέρωσε πως η κυβέρνηση Ομπάμα θα πρέπει να ξεκινήσει μια «παρατεταμένη αεροπορική εκστρατεία σε Συρία και Ιράκ», προκειμένου να εξασφαλιστεί πως η Αμερική δεν θα δεχθεί τρομοκρατική επίθεση.

«Πρέπει να επιτεθούμε. Δεν υπάρχει καμία δύναμη στο εσωτερικό των ΗΠΑ ή τη Μέση Ανατολή, που να μπορεί να εξουδετερώσει ή να καταστρέψει την ISIS χωρίς τουλάχιστον αμερικανική αεροπορική κάλυψη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκράχαμ.

Και συνέχισε: «Ευθύνη του προέδρου είναι να υπερασπιστεί αυτό το έθνος. Αν δεν πάει στην επίθεση κατά του ISIS, ISIL – ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομάσετε αυτούς τους τύπους – θα έλθουν εδώ. Πρόκειται για την πατρίδα μας, και αν δεχτούμε επίθεση γιατί δεν υπάρχει στρατηγική για την προστασία των ΗΠΑ, τότε ο Ομπάμα θα έχει διαπράξει γκάφα ολκής. Ο Πρόεδρος δεν έχει όραμα».

http://olympia.gr/2014/08/12/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου