Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Γυναίκες γίνονται σκλάβες του σεξ για την τζιχάντ!

Γυναίκες γίνονται σκλάβες του σεξ για την τζιχάντ!

Αφήνουν τις πατρίδες τους και σπεύδουν να προσφέρουν το κορμί τους στους τζιχαντιστές – Έρχονται σε επαφή με δεκάδες άντρες και συνήθως επιστρέφουν πίσω έγκυες

Δολοφόνοι, βιαστές, ακραίοι, απάνθρωποι. Αυτοί είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους με αφορμές όπως οι ιστορίες φρίκης από τους Γεζίντι στο βόρειο Ιράκ ή πολύ πιο πρόσφατα με την εκτέλεση δι' αποκεφαλισμού του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ.

Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν εμποδίζει κάποιες γυναίκες να ταξιδέψουν μέχρι το Ιράκ και τη Συρία, εκεί όπου δηλαδή έχει εξαπλωθεί η δράση του Ισλαμικού Κράτους, για να προσφέρουν όχι τις πολεμικές αλλά τις... ερωτικές τους ικανότητες στους τζιχαντιστές υπακούοντας σε μια μορφή σεξουαλικής τζιχάντ. Οι γυναίκες αυτές, μάλιστα, προέρχονται από όλο τον κόσμο με τελευταίες τρεις Μαλαισιανές οι οποίες, όπως δήλωσε, αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, ταξίδεψαν στη Μέση Ανατολή για να «ανακουφίσουν» τους μαχητές.

Η φετβά Jihad Al-Nikah φέρεται να έχει εκδοθεί από έναν Σαουδάραβα κληρικό το 2013 και καλεί τις σουνίτισες γυναίκες να βοηθήσουν με τα... χάδια τους τους μουτζαχεντίν που μάχονταν κατά του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία παρά το γεγονός ότι οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι απαγορευμένος καρπός για το Ισλάμ.

Η πρώτη δημόσια αναφορά για την πρακτική αυτή έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013 από τον υπουργό Εσωτερικών της Τυνησίας ο οποίος υποστήριξε ότι Τυνήσιες που έχουν ταξιδέψει στη Συρία για τη «σεξουαλική τζιχάντ», κάνουν σεξ με 20, 30 ή 100 μαχητές με ορισμένες από αυτές να επιστρέφουν στη χώρα τους έγκυες.

Ορισμένοι, πάντως, θεωρούν ότι ο όρος σεξουαλική τζιχάντ δημιουργήθηκε από το καθεστώς Άσαντ για να στρέψει αλλού την προσοχή μολονότι τζιχαντιστές που έχουν μιλήσει στην τηλεόραση της Τυνησίας αναφέρουν ότι είναι μια πραγματικότητα.

Υπαρκτή ή ανύπαρκτη η συγκεκριμένη φετβά έχει, πάντως, χρησιμοποιηθεί από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ως δικαιολογία για βιασμούς γυναικών στις πόλεις τις οποίες έχουν καταλάβει καθώς ψάχνουν πόρτα-πόρτα για γυναίκες -παρθένες ή μη- ώστε να ενταχθούν στη τζιχάντ και να εξαγνιστούν μέσω της ερωτικής επαφής με τους αντάρτες.

http://www.protothema.gr/world/article/405305/gunaikes-ginodai-sklaves-tou-sex-gia-hari-tou-isis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου