Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Τζιχαντιστές βιάζουν και πουλούν σκλάβες τις αιχμάλωτες γυναίκες των Γιαζίντι

Τζιχαντιστές βιάζουν και πουλούν σκλάβες τις αιχμάλωτες γυναίκες των Γιαζίντι

Αυτή είναι η μοίρα των εκατοντάδων γυναικών που βρίσκονται φυλακισμένες από το Ισλαμικό Κράτος - Σοκαριστικές μαρτυρίες γυναικών που απέδρασαν

Εκατοντάδες είναι οι γυναίκες των Γιαζίντι που βρίσκονται στις φυλακές του Ισλαμικού Κράτους στα όρια του Ιράκ και της Συρίας. Πιάστηκαν αιχμάλωτες από τους τζιχαντιστές, αλλά δεν εκτελέστηκαν όπως συνέβη με τους άντρες και τα αγόρια τους, γιατί οι φανατικοί ισλαμιστές έχουν γι' αυτές άλλους σκοπούς.



Οι τζιχαντιστές βγάζουν στους Γιαζίντι τα πιο άγρια ένστικτα του ανθρωπίνου είδους και ήδη οι φρικαλεότητες αυτού του πολέμου σοκάρουν το κοινό αίσθημα παγκοσμίως. Από τις εκατοντάδες γυναίκες και μικρά κορίτσια που βρίσκονται στις φυλακές κυρίως της Μοσούλης, ζητούν να ασπαστούν το Ισλάμ και γίνουν νύφες των μαχητών, στους οποίες πωλούνται για 25 δολάρια. Όσες αρνούνται τις περιμένουν ατελείωτοι βιασμοί και απάνθρωπα βασανιστήρια.

Οι πληροφορίες αυτές, που φιλοξενεί η εφημερίδα Daily Mail, προέρχονται από τις ελάχιστες Γιαζίντι που κατόρθωσαν να αποδράσουν από τη φυλακή Μπαντούς της Μοσούλης. Οι μαρτυρίες των γυναικών αυτών δεν αφήνουν αμφιβολίες: Ή θα αλλαξοπιστήσουν και θα πουληθούν ως σκλάβες νύφες των τζιχαντιστών ή θα υποστούν τα φρικτά βασανιστήρια και τους βιασμούς στη φυλακή, δυο επιλογές που πάντως δεν απέχουν και πολύ η μία από την άλλη. Κάποιες μάλιστα είπαν πως τους έφεραν ειδικούς να τις βάψουν και να τις ομορφύνουν πριν τις διαλέξουν οι μαχητές, ενώ άλλες αναγκάστηκαν να διηγηθούν σε συγγενείς τους τηλεφωνικά τα βασανιστήρια που υπέστησαν.

Όταν κατέλαβαν τη Μοσούλη οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν όλους τους κρατουμένους της φυλακής, που υπολογίζονται σε 670. Έκτοτε οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες, που κάποιοι υπολογισμοί θέλουν να είναι περισσότερες από χίλιες.

http://www.protothema.gr/world/article/405799/tzihadistes-viazoun-kai-pouloun-sklaves-tis-aihmalotes-gunaikes-ton-giazidi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου