Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ισλαμιστές απαιτούν από καταστηματάρχες της Μοσούλης να καλύψουν τα πρόσωπα των μανεκέν

Το ειδησεογραφικό δίκτυο Associated Press ανέφερε την Τρίτη ότι οι τρομοκράτες του IS διέταξαν τους καταστηματάρχες της ιρακινής πόλης Μοσούλης να καλύψουν τα πρόσωπα των ψεύτικων μανεκέν.

jihad

Η σουνιτική εξτρεμιστική ομάδα δήλωσε πρόσφατα την δημιουργία ενός χαλιφάτου - ή ισλαμικού κράτους - το οποίο έχει τον έλεγχο αρκετών τμημάτων σε Συρία και Ιράκ. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων στη Μοσούλη, δήλωσαν ότι τους είχαν πει να καλύψουν τα πρόσωπα των ανδρικών και γυναικείων μανεκέν, προφανώς σύμφωνα με τις αυστηρές ερμηνείες του θρησκευτικού Δικαίου της Σαρίας που απαγορεύει ρητώς σε αγάλματα ή έργα τέχνης να απεικονίζουν την ανθρώπινη μορφή.

Αυτή η παράλογη κίνηση επιβεβαιώνει τους φόβους των κατοίκων της Μοσούλης. Το τζιχάντ έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ρητώς.

Ευτυχώς σύμφωνα με το ειδησεογραφικό κανάλι “Al-Sumaria News” οι δυνάμεις του ιρακινού στρατού συνεχίζουν τον αγώνα τους εναντίον των ισλαμιστών.Πρόσφατα κατάφεραν μέσω της ιρακινής πολεμικής αεροπορίας να εξολοθρεύσουν εκατό τζιχαντιστές που βρίσκονταν στις πόλεις Ramadi και Falloujah! Μια σημαντική επιτυχία που έδωσε ελπίδα στον ιρακινό λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου