Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΜΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΕΦΤΑΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Ένα εφτάχρονο κορίτσι βρέθηκε βιασμένο και κρεμασμένο σε δέντρο στο χωριό Rajnagar κοντά στο Midnapore της Ινδίας. Οι συγχωριανοί αγανακτισμένοι ξυλοκόπησαν έως θανάτου τον μάγο βιαστή και τους συνεργάτες του.
rape25n-1-web
Ο άγριος ξυλοδαρμός των μάγων βιαστών από τους συγχωριανούς του κοριτσιού
Δ Πορφύρη/Π Σταφυλά
Η 7χρονη μαθήτρια της τρίτης τάξης βρέθηκε κρεμασμένη χωρίς τα ρούχα της, γεγονός που οδήγησε τους χωριανούς στο συμπέρασμα ότι βιάστηκε πριν δολοφονηθεί. Τα επαναλαμβανόμενα παρόμοια περιστατικά , με κοπέλες να βιάζονται και ύστερα να κρεμιούνται στα δέντρα, έχουν πάρει διαστάσεις φαινομένου στην Ινδία.
indiaaaaa
η παράγκα του μάγου
Tο κοριτσάκι, μετά το σχολείο πήγε σε ένα μικρομάγαζο να αγοράσει κάτι να φάει. Ο πατέρας της Soumitra Barman ανησυχούσε που το παιδί δεν είχε γυρίσει σπίτι και όταν βράδιασε ειδοποίησε τους συγχωριανούς του . Άρχισαν όλοι να ψάχνουν και τελικά βρήκαν το παιδί κρεμασμένο σε κτήμα έξω από το χωριό.
rajnagar-village
το δέντρο που βρέθηκε το παιδί βιασμένο και κρεμασμένο
Ένας τοπικός μάγος- γιατρός (tantric) από το χωριό θεωρήθηκε αμέσως ο υπαίτιος του εγκλήματος καθώς είχε ιστορικό με ανάλογες σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.
Την ώρα που ο 60χρονος μαντζουνογιατρός Ratan Shah,και οι δυο συνεταίροι του, ετοιμάζονταν να το σκάσουν από το χωριό μέσα στη νύχτα, οι κάτοικοι τους εντόπισαν και τους χτύπησαν άγρια. Ο μάγος σκοτώθηκε από τα χτυπήματα ενώ οι δυο άλλοι σώθηκαν με επέμβαση της αστυνομίας και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.
Ο θείος του ανήλικου θύματος Samir Burman, δήλωσε ότι το παιδί έφερε σημάδια βασανισμού.
India Times/Bangalor Mirror/NYtimes

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου