Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Οι Χριστιανοί πρέπει να παντρευτούν μουσουλμάνες για να αντιμετωπιστεί η «ισλαμοφοβία», λέει ανώτερος δικαστικός

Όπως αναφέρει η Express, ο Λόρδος Scott, πρώην Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ανέφερε την δική του οικογένεια – όπου δύο από τα τέσσερα παιδιά του, παντρεύτηκαν μουσουλμάνους - ως παράδειγμα του τρόπου που οι ‘διαθρησκευτικές’ οικογένειες μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Ο δικαστής, ο οποίος βρίσκεται ως ανεξάρτητος βουλευτής στη Βουλή των Λόρδων, έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το πώς θα βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ της Μουσουλμανικής κοινότητας και άλλων θρησκευτικών ομάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είπε: «Από τους δύο γιους μου ο ένας έγινε μουσουλμάνος και από τις δύο κόρες μου η μία θα γίνει ένας μουσουλμάνα, και έχω 12 όμορφα εγγόνια, επτά από τα οποία είναι μουσουλμανάκια.

Και πρόσθεσε: «Οι οικογενειακές σχέσεις από τότε έχουν πάει καλύτερα, έχουν γίνει πιο στενές και καλές όσο οποιοσδήποτε γονέας, παππούς ή γιαγιά θα μπορούσε να επιθυμήσει.

«Απλά αναρωτιέμαι αν η βελτίωση είναι απαραίτητη μεταξύ των θρησκευτικών ομάδων, ένας τρόπος για την προώθηση αυτή θα μπορούσε να είναι να ενθαρρυνθούν οι διαθρησκευτικοί γάμοι».

Απαντώντας για την κυβέρνηση, η Βαρόνη Warsi είπε: «Είναι σημαντικό ότι επιτρέπουμε στους ανθρώπους να παντρευτούν κάποιο άτομο της επιλογής τους, σε οποιαδήποτε πίστη και αν ανήκει, και γι’ αυτό είμαι εξαιρετικά υπερήφανη που η κυβέρνηση έχει κάνει τόση δουλειά για το θέμα των αναγκαστικών γάμων , συμπεριλαμβανομένης της ποινικοποίησης μια πρακτικής που έπρεπε να  ποινικοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό. "


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου