Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Δήλωση σοκ του Πούτιν: “Κάντε περισσότερο σεξ από ότι ο Ψυχάρης!”


Διδάσκει πάλι το Ταχάλια!
Πριν από μερικές μέρες, ο Βλαδίμηρος έγραψε ένα άρθρο στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, στο οποίο αναφερόταν σε όλες τις κυβερνητικές του πρωτοβουλίες.
Ανάμεσα σε αυτές και στις παροχές μητρότητας.
Η... ridiculous Βρετανική εφημερίδα Dailymail, που είναι αφιερωμένη στον Αντι-Πούτιν αγώνα, έγραψε:
Vladimir Putin ridiculed after demanding Russians have more sex to halt declining population (ρεζίλι έγινε ο Πούτιν, που ζήτησε από τους Ρώσους να κάνουν περισσότερο σεξ για να μειωθεί η υπογεννητικότητα).
Την είδηση αναπαράγουν -μες στην τρελή χαρά- από χθες κι όλα τα ελληνικά portals (π.χ. http://www.tovima.gr/world/article/?aid=443645), αναφερόμενα αόριστα σε μια συνέντευξη στην KP (www.kp.ru)
Επικοινωνήσαμε λοιπόν το πρωί, μέσω e-mail, με τη Ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda και τους ζητήσαμε να μας στείλουν τη συνέντευξη επισυνάπτοντας και το δημοσίευμα της dailymail. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας μας απάντησε στέλνοντας τη συνέντευξη στα Ρώσικα, αλλά και τη μετάφρασή της από το Ρωσικό Πρακτορείο ειδήσεων. Έκλεισε το e-mail με τη φράση “malakes” (για όσους αναπαράγουν τη μαύρη προπαγάνδα της dailymail)!!!! Είδατε που ξέρουν ελληνικά οι Ρώσοι;
Ιδού ολόκληρη η συνέντευξη Πούτιν κι αν βρείτε εσείς να λέει πουθενά “κάντε περισσότερο σεξ”, να το πείτε και σε μας.
κι εδώ αφιέρωμα με βίντεο για τη συνέντευξη:
Αυτά, με την “ενημέρωση” που σας προσφέρει το παγκόσμιο δίκτυο συντεταγμένης “δημοσιογραφίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου