Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΗΠΑ: Η «ανεκτικότητα» στην πράξη: 14χρονο κορίτσι δέχεται απειλές θανάτου επειδή δεν θέλει να αναγνωριστεί ο "γάμος των ομοφυλόφιλων"


AnnapolisMaryland, (LifeSiteNews.com) – Ένα 14χρονο κορίτσι που κατέθεσε ενώπιον της Συγκλήτου της πολιτείας του Μέριλαντ ενάντια σε ένα νόμο που επαναπροσδιορίζει τον γάμο, αποτέλεσε το αντικείμενο ηλεκτρονικής παρενόχλησης, (cyberbullying) και πλήθους υβριστικών σχολίων μέχρι και απειλών κατά της ζωής της.
Η 14χρονη Sarah Crank, είπε ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής της Γερουσίας του Μέριλαντ τον περασμένο μήνα ότι πιστεύει ότι τα παιδιά χρειάζονται μια μητέρα και έναν πατέρα. "Πραγματικά αισθάνομαι άσχημα για τα παιδιά που έχουν δύο γονείς του ίδιου φύλου", είπε στους γερουσιαστές. "Ακόμα κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι μια χαρά, δεν έχουν ιδέα τι είδους υπέροχες εμπειρίες χάνουν."
Συνέχισε, "Οι άνθρωποι λένε ότι γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο, αλλά έχω γνωρίσει πολύ ωραίους ενήλικες που άλλαξαν."
«Σήμερα είναι τα 14α γενέθλιά μου και θα ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων μου αν ψηφίζατε «όχι» στο γάμο των ομοφυλοφίλων», είπε.
Αφού το ηχητικό κομμάτι της κατάθεσής της ανέβηκε στο YouTube, (μπορείτε να το ακούσετε από αυτή τη σελίδα) η ιστορία έγινε γνωστή σε διάφορες ομοφυλοφιλικές ακτιβιστικές ιστοσελίδες και άρχισαν αμέσως οι απειλές θανάτου.
Η καθολική μαθητική οργάνωση ‘TFP Student Action’, κατέγραψε μερικές από τις πιο προσβλητικές απειλές σε ένα δελτίο Τύπου. Ένας σχολιαστής στο βίντεο από το YouTube έγραψε: "Αν δω ποτέ αυτό το κορίτσι, θα το σκοτώσω. Αυτή είναι μια υπόσχεση. "
Άλλο σχόλιο στο YouTube, έλεγε «Οι γονείς της θα πρέπει να εξολοθρευτούν», "Σκοτώστε αυτό το παιδί και τους [sic] γονείς του, θα ήταν ένα υπέροχο δώρο για τα 11α γενέθλιά μου, ευχαριστώ."
Ένα σχόλιο δημοσιεύτηκε στο LGBTNation.com έλεγε, " Και τώρα ο καθένας ξέρει το όνομά της, έτσι ελπίζουμε ότι θα αισθανθεί πως είναι να σε παρενοχλούν και να σε εκφοβίζουν ... "
Από τότε που το TFP εξέδωσε το δελτίο Τύπου, τα σχόλια δεν εποπτεύονται. Υποστηρικτές του "γάμο" των ομοφυλόφιλων εξακολουθούν να ζητούν βία, σεξουαλική κακοποίηση, ή λογοκρισία στην κοπέλα. (Ακολουθούν κάποια σχόλια.…):
«Ελπίζω να βιαστείς από τους παντρεμένους γονείς σου -madisonen».
«Ηλίθια bi ** h - Ελπίζω να πεθάνεις την ημέρα των γενεθλίων σου» -geminiboi007!!.
«Ένας ηλίθιος τρόπος μια ηλίθια bi ** να κάνει ηλίθια πράγματα. Σταμάτα να λες ανοησίες, που οι χριστιανοί, Anti-Gay γονείς σου σε ταΐζουν να λες και μάθε να αποδέχεσαι τους άλλους ανθρώπους. Τώρα σκάσε bi**h, πριν σε χαστουκίσω»-123adbnvcs.
Ο John Ritchie, διευθυντής της TFP Student Action, λέει στοLifeSiteNews.com, «Πραγματικά επικροτώ και θαυμάζω το θάρρος της Σάρας». «Η μαρτυρία της κατά του παραποιημένου «γάμου» των ομοφύλων στο Μέριλαντ ήταν ειλικρινής και ευκρινής. Μίλησε για λογαριασμό της συντριπτικής πλειοψηφίας των Αμερικανών – μεταξύ των οποίων είναι και πολλοί έφηβοι που θέλουν να προστατεύσουν τον αληθινό γάμο από νέες ανακαλύψεις, επαναπροσδιορισμούς και διαστρεβλώσεις».
«Το ομοφυλοφιλικό κίνημα μιλά όλο για «ανοχή», αλλά ποτέ δεν την εξασκεί πραγματικά», είπε ο Ritchie στο LifeSiteNews.com.
Ο Ritchie είχε ένα διαφορετικό μήνυμα για την οικογένεια Crank. «Προσεύχομαι για σένα και την οικογένειά σου, Σάρα», είπε. «Στάσου δυνατή. Ο Θεός θα νικήσει».
Το πλήρες κείμενο της κατάθεσης της Sarah έχει ως εξής:
«Γεια σας, είμαι η Sarah Crank. Σήμερα είναι τα 14α γενέθλιά μου, και θα ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου αν θα ψηφίζατε "όχι" στο γάμο των ομοφυλοφίλων. Πραγματικά αισθάνομαι άσχημα για τα παιδιά που έχουν δύο γονείς του ίδιου φύλου. Ακόμα κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι μια χαρά, δεν έχουν ιδέα τι είδους υπέροχες εμπειρίες χάνουν. Δεν θέλω περισσότερα παιδιά να μπερδεύονται σχετικά με το τι είναι σωστό και εντάξει. Πραγματικά δεν θέλω να μεγαλώνουν σε έναν κόσμο όπου ο γάμος δεν είναι και κάτι τόσο ιδιαίτερο πια.
Είναι μάλλον τρομακτικό να σκεφτεί κανείς ότι, όταν μεγαλώσω ο νομοθέτης ή το δικαστήριο θα μπορεί να αλλάξει τον ορισμό όποιας λέξης θέλει. Αν μπορεί να αλλάξει τον ορισμό του γάμου, τότε θα μπορεί να αλλάξει τον ορισμό της κάθε λέξης. Οι άνθρωποι έχουν την επιλογή να είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά δεν θέλω να επηρεαστώ από την επιλογή τους. Οι άνθρωποι λένε ότι γεννήθηκαν έτσι, αλλά έχω γνωρίσει πολύ ωραίους ενήλικες που άλλαξαν. Έτσι παρακαλώ να ψηφίσετε "όχι" στο γάμο των ομοφυλοφίλων. Σας ευχαριστώ».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου