Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μα καλά, η Τρόικα ανέχεται το λαθρεμπόριο πετρελαίου; Γιατί αυτή η “επιτυχία” δεν αναφέρθηκε σε κανένα ΜΜ”Ε”;


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/untitled12.jpg?w=276&h=184Σε καθεστώς πλήρους αφωνίας από τα ΜΜ”Ε” πέρασε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ “νίκη” της κυβέρνησης εναντι της Τρόικας.
Όχι, δεν κατήργησε το χαράτσι στα κοτέτσια, τους όρους που εκτοξεύουν την ανεργία ή τις μειώσεις στις συντάξεις των 345 Ευρώ.
Η Τρόικα υπαναχώρησε στο μέτρο εξισωσης του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης!
Αυτό είναι μία είδηση που έπρεπε να είχε προκαλέσει ντελίριο πανηγυρισμών στα ΜΜ”Ε” της μνημονιακής αναπαραγωγής ειδήσεων. Ο Βενιζέλος θα έπρεπε να ποζάρει ως ο νέος Τάρας Μπούλμπα… Και όμως, σιωπή. Ρέκβιεμ. Θα αναρωτηθείτε το “γιατί” και δικαιολογημένα.
Θα σας το εξηγήσουμε με απλά λόγια: Αυτή η κωμωδία με την διαφορά τιμής, έπρεπε να είχε καταργηθεί πάραυτα. Θα έχαναν όμως κάποια δις οι λαθρέμποροι πετρελαίου. Δεν εννοούμε βέβαια εξίσωση προς τα πάνω, αλλά προς τα κάτω αφού το πετρέλαιο είναι και η κινητήρια δύναμη της οικονομίας, της παραγωγής κλπ κλπ.
Θα μπορούσε εναλλακτικά να γίνεται επιστροφή του πλεονάζοντως φόρου απ’ ευθείας στα νοικοκυριά μετά την αγορά πετρελαίου θέρμανσης.
Δεν επιτρέπεται να υπάρχει αυτή η προκλητική κερκόπορτα και οι βουβουζέλες να μιλούν για φοροδιαφυγή! Δεν μπορεί η “σοβαρή”  Τρόικα να ανέχεται αυτή την κατάσταση. Μα κυρίως, είναι εξωφρενικό να μην μιλά κανείς για το θέμα!
Η απάντηση; Μελετήστε ποιοί θα μπορούσαν να κάνουν λαθρεμπόριο πετρελαίου, βρείτε τα ΜΜ”Ε” που έχουν δώσει εξετάσεις στην προώθηση του μνημονίου και της κυβέρνησης και κάντε τις συνδέσεις.
Ο κυρΜήτσος ο ταξιτζής βλέπετε, δεν έχει την δυνατότητα να φιμώσει “σοβαρές” εφημερίδες και μεγαλοκανάλια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου