Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

“Έκτακτα μέτρα” για ηλίθιους εγωπαθείς ψηφοφόρους, απαίδευτους ή πουλημένους δημοσιογράφους και απατεώνες πολιτικούς


Τον Ιούνιο του 2010 είχαμε αποκαλύψει ότι στους οικονομικούς όρους υπήρξε ξεκάθαρη δέσμευση για περιορισμό του δημοσιονομικού κόστους στο 2,5%. ΕΔΩ ΚΑΙ 14 μήνες και είχαμε βγει στα κεραμίδια.
Ο έχωμάτιακαιβλέπω, ο BondHolder είχαν ξεσκιστεί να γράφουν, ο μακάκας ο Ελληναράς όμως έβλεπε Mega. Και καταδίκαζε τον Πραπαβέση που πέταγε το παπούτσι.
Οι απολύσεις λοιπόν ήταν προσυμφωνημένες από τους γελοίους του μνημονίου. Εδώ και 13 μήνες.
Οι παπαριές λοιπόν, η τρομολαγνεία και τα “έκτακτα μέτρα σοκ της Τρόικας” να τα τρίψετε στα μούτρα των ψηφοφόρων σας και των ηλιθίων τηλεθεατών σας. Των ηλιθίων που σας έδωσαν το δικαίωμα να ξεπουλήσετε την Ελλάδα. Τους ηλίθιους παρτάκηδες του “λεφτά υπάρχουν”.
Οι αναγνώστες του Ολυμπία σας κοπανάνε από την πρώτη στιγμή γιατί είναι οι εκλεκτοί Έλληνες και Ελληνίδες που θα σας γκρεμίσουν. Γιατί απλούστατα επέλεξαν από το να κάνουν μπίζνες με τα λαμόγια, να παλέψουν για την πατρίδα.
“Ρατσιστικό”; Όχι γελοίοι. Αυτοί που σας ρημάζουν στο καφενείο, αυτοί που σας ξεβρακώνουν στους τόπους δουλειάς, αυτοί που σας ξεστραβώνουν από την τσίμπλα και τον κοινωνικό αυτισμό, είναι οι Φίλοι του Ολυμπία.
Μπορεί ακόμα και να σας σώσουν παρότι δεν το αξίζετε.
Δείξτε λοιπόν σεβασμό, και βγάλτε τον σκασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου