Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜ”Ε” ΜΑΣ ΒΟΣΚΟΥΝ: Ανακάλυψαν λύκο σε δωμάτιο αθλήτριας στο Σότσι για να ξεράσουν προπαγάνδα

ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η αγέλη των προθύμων ξεπέρασε τον εαυτό της. Μετά το περιβόητο “τουιτάρω τον θάνατο μου”, το επόμενο κρούσμα ήταν το περιβόητο συμβάν με την εισβολή λύκου σε δωμάτιο αθλήτριας στο Σότσι κατά την διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων!

Δηλαδή από την μία ο Ρωσόφιλος Γιανούκοβιτς εκτελεί τουιτεράδες και από την άλλη το κάθαρμα ο Πούτιν δίνει βορά στους λύκους τους ..Αμερικάνους αθλητές!

Δεν μιλάμε βέβαια για τους δημοσιογράφαρους που βόσκουν τον κόσμο από το “λεφτά υπάρχουν” στο “να ξεβρωμίσει ο τόπος”, που δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν εάν είναι λύκος ή πεκινουά αυτό που έβλεπαν. Οι ίδιοι που κατηγορούσαν τον Πούτιν επειδή …θανάτωσε αδέσποτα, θεώρησαν βέβαιο ότι του ξέφυγαν λύκοι και αρκούδες.

Μιλάμε για την μαζική ψύχωση της προπαγάνδας, όπου ένα βίντεο – φάρσα γυρισμένο στην Καλιφόρνια, προβλήθηκε ακόμα και σε πανελλαδικά δίκτυα ως αληθινό, για να δείξει την “άθλια κατάσταση” της Ρωσίας.

Μετά την διαστημική επίσκεψη του Ερντογάν, το νερό του Καματερού και τα σούπερ σχολεία του Γιώργου, η Ελλάδα συνεχίζει να υποφέρει από τους αρχιτέκτονες της δυστυχίας και της κατάρρευσης. Αλλάξτε κανάλι επιτέλους.



http://olympia.gr/2014/02/21/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου