Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Κύριε Μόσιαλε, κάτι είπατε για κρυφά κονδύλια σε δημοσιογράφους. ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ, για να μην σας κολλήσουν “χαρακτηρισμούς” κάποιοι καοήθεις


Γράφει η Τρολυμπία
Ο διάδοχος του ηγέτη – λέιζερ Πεταλωτή, κατήγγειλε την ύπαρξη μυστικών κονδυλίων τα οποία κατέληγαν σε τσέπες δημοσιογράφων για να προωθούν (προφανέστατα) την κυβερνητική πολιτική.
Στο μεσοδιάστημα βέβαια, τριπλασίασε τις δαπάνες της θέσεως του σε αστρονομικά επίπεδα γεγονός το οποίο ελάχιστοι έθιξαν.
Αντίθετα, μετά την “αποκάλυψη” Μοσιαλου παρατηρούμε διθύραμβους από πλειάδα δημοσιογράφων των μεγάλων ΜΜ”Ε”.
Μιλάμε για πραγματικές αγιογραφίες και επική παρουσίαση του κ. Μόσιαλου ως ο Νίτσε να είχε ορίσει τον τέλειο κυβερνητικό εκπρόσωπο του 21ου αιώνα.
Λοιπόν κύριε Μόσιαλε, εμείς όταν βλέπουμε αγιογραφίες από τα γνωστά συγκροτήματα, μας μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά.
Κάποιοι δικαιολογημένα υποστηρίζουν ότι σιωπάτε για να καλύψετε τον προκάτοχο σας, Λέιζερ –Albanian Trance – Πεταλωτή. Αν και πολυφορεμένη, η δικαιολογία είναι πτωχή. Και μόνο που αποκαλύψατε την ύπαρξη των κονδυλίων, τον κάψατε περισσοτερο και απο την επίθεση των εξωγήινων δολοφόνων – τερατομάχων του ΣΥΡΙΖΑ.
Άρα, αυτό που απομένει, είναι τα ονόματα των λειτουργών της ενημέρωσης.
Γιατί δεν τα αποκαλύπτετε ΑΜΕΣΑ;
Πιθανότατα να μην σας έμεινε χρόνος αφού είχατε τον γολγοθά της σύνταξης του τριπλάσιου επιχειρησιακού σχεδίου για την θέση σας.
Ή μπορεί να κουραζόσασταν μέχρι να επικοινωνήσετε με τον ΓΑΠ που άλλαζε συνεχώς θέσεις για λόγους ασφαλείας στην αφιλόξενη θάλασσα του Αιγαίου (άντε δώστη βρε Γιώργο να τελειώνουμε, μας έχει φάει το άγχος).
Διότι δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ένας πολιτικός γίγαντας σαν και εσάς αργεί να αποκαλύψει τα ονόματα έχοντας πονηρές σκέψεις στο πίσω μέρος του πολυμήχανου κεφαλιού του…
Σκέψεις του τύπου: Σας βρήκα βρωμολαμόγια, γλύφτε τώρα για να μην σας βγάλω στην φόρα…
Ε, φανταστικέ κύριε εκπρόσωπε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου