Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Προσπαθούν να επιβάλουν το νόμο της Σαρία στο Λονδίνο


Από Russia Today / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
- Γελοιογραφία: “John, εγώ είμαι η Kate. Είναι πιο ασφαλές έτσι!”
Ισλαμιστές προσπαθούν να επιβάλουν τους κανόνες συμπεριφοράς σύμφωνα με το νόμο της Σαρία στο Λονδίνο, για να σύρουν την "αναδυόμενη μέσα από την αμαρτία» Βρετανία σε μια χωρίς αμαρτία κοινωνία, με οποιοδήποτε μέσο - από την αποχή μέχρι τον ακρωτηριασμό.
Έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία για να γίνουν ορισμένες περιοχές στο Λονδίνου καθώς και άλλες πόλεις, ελεγχόμενες από τον ισλαμικό νόμο ζώνες - ξεκινώντας από τοWalthamstow, στο Ανατολικό Λονδίνο. Πιστεύουν ότι κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το Ισλάμ και τη σαρία στην Ευρώπη.
"Οι μουσουλμάνοι θα επιβάλουν το καλό και θα απαγορεύσουν το κακό, παρουσιάζοντας το Ισλάμ ως εναλλακτική λύση, για τη μουσουλμανική και τη μη-μουσουλμανική κοινότητα. Τελικά, πιστεύουμε ότι οι μουσουλμάνοι μπορούν να ζήσουν μαζί, να κάνουν το εμπόριο, σύμφωνα με την Σαρία, να επιλύουν τα προβλήματά τους, σύμφωνα με την Σαρία, και ακόμη και να αναλάβουν την αστυνόμευση, σε μεγάλο βαθμό. Ευτυχώς κάποια μέρα θα έχουμε Ισλαμικά Εμιράτα τα οποία θα έχουν εξουσία σε τοπικό επίπεδο, ασφάλεια σε τοπικό επίπεδο, και θα παρέχουν ακόμη και πρόνοια σε τοπικό επίπεδο", ονειρεύεται ο Anjem Choudary(φώτο στη μέση) εκπρόσωπος των “Μουσουλμάνων κατά των Σταυροφόρων” (Muslims Against the Crusades).
Ο Choudary και οι φίλοι του κολλάνε πόστερ σε μέρη του Λονδίνου με μεγάλο μουσουλμανικό πληθυσμό. Θέλουν να απαγορευτεί η κατανάλωσης αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια, και να παίζουν μουσική. Και λένε ότι έχουν ομάδες νέων ανδρών έτοιμους να περιπολούν και να επιβάλουν τον νόμο της Σαρία, με οποιοδήποτε μέσο.
"Η επιβολή θα πρέπει αρχικά να είναι στο επίπεδο της πρόσκλησης και της απαγόρευσης προφορικά. Αλλά αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να απαγορεύει αυτό που ουσιαστικά είναι κακό, όπως η πορνογραφία ή πορνεία, θα πρέπει να το κάνει», λέει ο υποστηρικτής της Σαρία AbuIzzadeen, που σημαίνει σωματικό και όχι λεκτικό κήρυγμα. «Πιστεύω ότι οι πόρνες που είναι κοντά στο τζαμί, θα πρέπει να φύγουν έξω από την περιοχή."
Αυτοί οι μουσουλμάνοι λένε ότι η βρετανική κοινωνία είναι διαλυμένη: γεμάτη με ναρκωτικά, εγκληματικότητα και πορνεία. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, πιστεύουν ότι τα μέλη των κοινοτήτων στις οποίες απευθύνονται θα υποδεχθούν το νόμο της Σαρία. Αλλά τα πράγματα στο δρόμο για την εκστρατεία λένε μια διαφορετική ιστορία.
"Αν δεν σας αρέσουν οι νόμοι του τόπου που ζείτε, τότε βρείτε κάπου (να πάτε) που θα εκτιμάτε τους νόμους. Όλα αυτά τα πράγματα είναι απολύτως νόμιμα σε αυτή τη χώρα», άνθρωπος είπε ένας Βρετανός στο RT.
"Εδώ δεν είναι Ινδία ή Πακιστάν. Αυτή είναι η Αγγλία, έχουμε τους δικούς μας νόμους. Οι άνθρωποι δεν έχουν το δικαίωμα να έρχονται εδώ και να φέρνουν τους δικούς τους νόμους», δήλωσε μια γυναίκα.
"Νομίζω ότι δεν θα προκαλέσει τίποτα άλλο παρά πρόβλημα», είπε ένας επιχειρηματίας της αγοράς.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Martin Easom συμφωνεί, λέγοντας ότι αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει τη συνοχή της κοινότητας.
"Έχουμε ομάδες που γυρνάνε γύρω από το δήμο και κατεβάζουν τις αφίσες, το συντομότερο από όπου και αν παρουσιάζονται, επειδή δεν θέλουμε αυτές τις αφίσες σε όλο το δήμο, που δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του δήμου μας, δεν έχουν θέση στο Waltham Forest", δήλωσε ο MartinEasom, διευθύνων σύμβουλος του Συμβουλίου του WalthamForest.
Υποστηρικτές της ισότητας των Πολιτών λένε ότι οι υποστηρικτές της Σαρία δεν πρέπει να θεωρούνται ως ένα θρησκευτικό κίνημα, αλλά ως ακροδεξιός πολιτικός οργανισμός - με μια αφίσα της εκστρατείας που έχει σχεδιαστεί για να επικρατήσει το διαίρει και βασίλευε στις κοινότητες.
"Ο κίνδυνός τους έγκειται στη διαίρεση των κοινοτήτων και των ανθρώπων, δημιουργώντας δυσπιστία, και κυρίως μεταξύ των μη-μουσουλμάνων προς τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους”, λέει η Anne Marie Waters του κινήματος ‘One Law for All.
"Νομίζω ότι αυτό είναι μέρος του στόχου τους, να δημιουργήσουν δυσπιστία, ώστε να μπορούν να στραφούν στη συνέχεια σε μετριοπαθείς μουσουλμάνους και να πουν, κοίτα ο καθένας σε μισεί, είμαστε ο φίλος σου, έλα σε εμάς. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο πράγμα, και αυτό είναι μια πολιτική τακτική για να αυξήσουν τη δύναμή τους», εξήγησε.
Απτόητος από τις αντιδράσεις, ο Choudary και η ομάδα του, σχεδιάζουν αυτό που θεωρούν ως την αρχή ενός Ισλαμικού Εμιράτου, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σε όλη την Ευρώπη.
Η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί για να κατεβάζει τις εν λόγω αφίσες αμέσως μόλις εμφανίζονται. Αλλά ο Choudary και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει ζώνες επιβολής του νόμου της Σαρία για να βεβαιωθούν ότι ο νόμος τηρείται, λεκτικά ή σωματικά. Και σε άλλα μέρη του Λονδίνου, οι γυναίκες έχουν ήδη παρενοχληθεί που δεν καλύπτουν τα κεφάλια τους. Θα καταφέρουν αυτοί οι Μουσουλμάνοι ποτέ να μετατρέψουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής της Βρετανίας ένα ρίσκο, αντί για μια πολιτική ελευθερία;
Δείτε το βίντεο:
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ - Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου