Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο φυσικός προϊστάμενος της πρεσβείας την εποχή των υποκλοπών είναι ο διακεκριμένος κύριος Μίλερ. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ;


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/08/thomasmiller.jpg?w=145&h=200Ο κύριος Μίλερ, κολλητός του κυρίου Χριστοφοράκου αλλά και συνεργάτης με στενότατο συγγενικό πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού, δεν έχει καμμία ασυλία, ούτε διπλωματικό διαβατήριο αφού “απεχώρησε” από το διπλωματικό σώμα στα τέλη του 2004.
Η κλήση του κυρίου Μίλερ από τον εισαγγελέα είναι μονόδρομος, καθώς εκτός από το θέμα των υποκλοπών, “ενδέχεται” να δώσει πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο που λειτούργησε ο πυρήνας των ανθρώπων που προώθησαν το C4i. Επίσης, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μας δώσει πληροφορίες για τον εξωτικό Παναμά, όπου βρισκόταν και η έδρα της περιβόητης “Off-Shore” η οποία λάδωνε για λογαριασμό της Siemens.
Θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον να μάθουμε εάν ο κύριος Μίλερ είχε οποιαδήποτε εμπλοκή με δοσοληψίες Ελληνικών εταιρειών στον Παναμά και ποιοί ήταν οι εμπλεκόμενοι σε αυτές.
Ο κύριος Χρυσοχοΐδης ήταν από αυτούς που προσπάθησαν να δώσουν ένα καίριο χτύπημα σε αυτή την Λερναία Ύδρα που λυμαίνεται ακόμα τις σάρκες της πατρίδας. Η επιλογή του για σύγκρουση μάλιστα είχε τραγικές συνέπειες για τον ίδιο. Ίσως τώρα κύριε Χρυσοχοΐδη να ήλθε η στιγμή για να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε. Διότι ιστορίες που γράφονται με αίμα, δεν μπαίνουν στο αρχείο.
-όποιοι και αν είναι οι φίλοι του κυρίου Μίλερ…-
Ολυμπιάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου