Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ-ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ "ΠΑΡΑΘΥΡΟ" ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ!















Το ότι τα Πανεπιστήμια της χώρας μας, όπως και γενικότερα ολόκληρη η Εκπαίδευση έχει πάψει εδώ και χρόνια να είναι Ελληνική, είναι γνωστό. Πώς θα σας φαινόταν όμως, αν τα μαθήματα που διδάσκονται στις αίθουσες των Ιδρυμάτων δεν ήταν μόνο στα ελληνικά, αλλά και σε άλλες γλώσσες ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ;


Όχι, δεν κινδυνολογούμε ούτε αστειευόμαστε!Διαβάστε τι γράφουν τα φιλοκυβερνητικά "Νέα",σχετικά με το νέο Νόμο για την Παιδεία:

Μπορούν να οργανώνονται μαθήματα στην Αγγλική και σε άλλες γλώσσες. Η διδασκαλία ξένης γλώσσας καθίσταται υποχρεωτική για τη λήψη πτυχίου.
Το παραπάνω είναι ένα από τα σκοτεινά σημεία του Νόμου και ελάχιστα γνωστό στους περισσότερους, καθώς κυριάρχησε- και ως ένα βαθμό δικαιολογημένα- ο θόρυβος για την κατάργηση (;) του ασύλου.

Εδώ, όμως, έχουμε ένα τεράστιο ζήτημα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί από κανέναν: ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ!!!

Με λίγα λόγια: Όποτε κρίνεται σκόπιμο, θα καλούνται Καθηγητές να διδάξουν συγκεκριμένα μαθήματα σε άλλες γλώσσες εκτός από την ελληνική!

Ας μη βιαστούν κάποιοι να πουν πως "εννοούν μονάχα στα αγγλικά": Διότι θα πρέπει να δούμε πρώτα ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ θα επιλέγονται αυτές οι ξένες γλώσσες!

Το κυριότερο από αυτά, θα είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ των αλλοδαπών φοιτητών:Έτσι, αν υπάρχουν πολλοί Αλβανοί, Πακιστανοί, Αφγανοί κλπ φοιτητές (με τους πρώτους να κατακλύζουν ΗΔΗ τα "ελληνικά" Πανεπιστήμια), θα έχουν δικαίωμα να ζητούν σπουδές στη γλώσσα τους!

Αποτέλεσμα, η πλήρης μετατροπή των ΑΕΙ/ΤΕΙ σε πολύγλωσσο-πολυπολιτισμικό "αχταρμά", με την αμέριστη συμπαράσταση του αναρχοκομμουνιστικού συρφετού που ευχαρίστως θα συνδράμει σε κάτι τέτοιο!
Το θέμα είναι σοβαρότατο και δυστυχώς, οι διάφοροι πανηγυρίζοντες, ιδιαίτερα της "δεξιάς", ούτε καν το γνωρίζουν! Η κυρά της Μπίλντερμπεργκ πέρασε, εκτός των άλλων, μια νομοθετική ρύθμιση που ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Γι'αυτό και από την πρώτη στιγμή δεν μας άρεσε, ούτε η "συναίνεση" ούτε οι χλιαρές αντιδράσεις της "αριστεράς": ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ πως το άσυλο είναι απλά το... κερασάκι στην τούρτα ενός ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ Νόμου, που διαλύει ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ την ελληνική εκπαίδευση!

Και καλά η Διαμαντοπούλου, είναι γνωστή για το ρόλο της και τους εντολοδόχους της. Οι υπόλοιποι; Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Ή ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού.


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/08/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου