Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Οι “ληστές” που έγδυσαν αστυνομικούς. Hitmen του συστήματος με συγκεκριμένο σκοπό

Άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία του υπουργείου ΠΡΟ ΠΟ. Για πρώτη φορά, “ληστές” που διαθέτουν ήδη ολόκληρο οπλοστάσιο “καθαρό”, γδύνουν αστυνομικούς για να πάρουν “βρώμικα” όπλα. Και επιμένουν να τους θεωρούν “ληστές” με βαριοπούλες, με ταβανόβουρτσες με ένα χαρακτηριστικό παρατσούκλι.

Οι καλοί ληστές όμως, μετά τις 6 χειροβομβίδες που έριξαν σε πλήθος κόσμου, προσφέρθηκαν να δώσουν χρήματα στην οικογένεια του “άτυχου” υδραυλικού. Που τα βρήκαν;

Εκεί που τα βρήκαν για να προσλάβουν και τον γνωστότατο δικηγόρο με πρόσβαση στην τηλεόραση:Τον κύριο Κεχαγιόγλου. Είναι “φτηνός” ο Κεχαγιόγλου; Μήπως είχε προσφορά;

Μήπως δικηγόροι αυτού του Βεληνεκούς χρειάζονται κάτι παραπάνω από μία καλή αμοιβή για να προσληφθούν;

Να σας θυμήσουμε, ότι και ο Βλαστός είχε δικηγόρο τον επίσης “επώνυμο” και ακριβοθώρητο κύριο Ραγκούση. Τον κύριο Ραγκούση που τον θυμόμαστε επίσης να επεμβαίνει και στο θέμα των περιβόητων απαγωγών Πακιστανών που ενεπλέκοντο σε θέματα τρομοκρατίας. Ο Βουλγαράκης που θεωρήθηκε “υπεύθυνος” έφαγε και μία μπόμπα από τον ΕΑ, για να του θυμήσει ότι ο θείος Σαμ δεν σηκώνει παιχνιδάκια.

Κατά διαβολική σύμπτωση όμως, ο Βλαστός που σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ραγκούση “δεν ήξερε τι έλεγε, δεν εννοούσε αυτά που έλεγε”, είχε αναφέρει στις περιβόητες συνομιλίες ότι είχε επαφές με τον Κύριο Κεχαγιόγλου, προκειμένου να τον βοηθούσε σε κάποια “μετάθεση”.

Ζήσε την “ληστεία” σου στην Ελλάδα.

Θυμάστε πως το “πράσινο” παρακράτος χρησιμοποιούσε Βλαστούς και άλλους βαρυποινίτες για να φέρει εις πέρας τις δουλειές του, όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Η ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη. Αίμα και πλιάτσικο με υπουργικές αποφάσεις. Οι βλαστοί του τρόμου πνίγουν και σήμερα τη δημοκρατία.

Ένα άρθρο που έχουν διαβάσει μέχρι σήμερα πάνω από 120,000 αναγνώστες και αξίζει να το διαβάσετε για να δείτε την διαχρονική λειτουργία του παρακράτους.

Έτσι λοιπόν και τα αδέρφια μας οι Αλβανοί, βγήκαν από τις φυλακές με “άδεια” όπως ακριβώς και ο Βλαστός, προκειμένου να φέρουν εις πέρας συγκεκριμένη αποστολή. Αίσθηση μας, σύμφωνα με τον οπλισμό που διέθεταν, ότι πήγαιναν για επιθετική ενέργεια σε ανοιχτό χώρο, πιθανότατα σε ανοιχτή εκδήλωση. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Γενάρης ήταν γεμάτος με ανοιχτές εκδηλώσεις, για πρώτη φορά ίσως ακομμάτιστες, ετερόκλητες με ευρεία συμμετοχή.

Ειπώθηκε ότι στα χέρια τους βρέθηκαν προκυρήξεις του UCK, μίας οργάνωσης απόλυτα ευνοημένης από τον Γιώργο Παπανδρέου, που είχε αναλάβει προσωπικά την εργολαβία χαλιναγώγησης της κοινής γνώμης υπέρ της δράσης του. Εμείς δεν έχουμε διασταυρώσει κάτι τέτοιο, υπάρχει μία μεγάλη σιωπή στο θέμα.

Είναι όμως κωμικό και ξεκάθαρα χαλκευμένο να λογίζονται οι συλληφθέντες ώς του “κοινού ποινικού”, όταν οι δρόμοι τους ταυτίζονται με τους δρόμους εκπαίδευσης των τρομοκρατών που δρουν στην Ελλάδα αλλά και των όπλων που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες.

Η δράση τους επίσης τόσο στο κοινό έγκλημα όσο και στις τρομοκρατικές ενέργειες, έχει τον χαρακτήρα του φυλετικού μίσους που οδηγεί σε μαζικά χτυπήματα όπου εχθρός είναι ότι κινείται σε αυτή τη χώρα.

Πόσο γρήγορα ξεχάσαμε την κοπέλα που σκότωσαν σαν το σκυλί με Καλάσνικοφ στον Ταύρο, ενώ πήγαινε στη δουλειά της. Πόσο ξεχάσαμε την έγκυο κοπέλα που σκότωσαν εν ψυχρώ στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας . Πως ξεχάστηκε έτσι το 8χρονο κοριτσάκι που γυρνούσε από το σχολείο και δέχτηκε πυρά από Καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του. Πόσο εύκολα ξεχάσαμε το πολεμικό χτύπημα στην Αγία Παρασκευή.

Μίσος λοιπόν για κάθε κάτοικο αυτής της χώρας που χρησιμοποιείται κάλλιστα από παρακρατικούς μηχανισμούς, όχι βέβαια για την επίτευξη κάποιας “Μεγάλης Αλβανίας”. Ας μην παραμυθιαζόμαστε, ο εχθρός είναι εντός των πυλών.

Το μίσος αυτών των εργαλείων του συστήματος και το χρονικό σημείο που αφέθηκαν ελεύθεροι μας παραπέμπει άμεσα στις επικείμενες εξελίξεις και την “παράδοση της εξουσίας” στο ΔΝΤ. Το όλο εξουσιαστικό εγχείρημα όπως εξελίχθηκε και στην Αργεντινή, είχε ένα δεδομένο: Την αποτυχία ελέγχου των λαϊκών αντιδράσεων. Ήταν μαζικές, αυθόρμητες, ακομμάτιστες, ανεξέλεγκτες.

Παρά τον φασιστικό – παρακρατικό μηχανισμό (για τον οποίο σήμερα δικάζεται ο τότε πρόεδρος), που περιελάμβανε απ’ ευθείας έλεγχο της αστυνομίας και μισθοφόρους “εισαγωγής” για την απαραίτητη σκληρότητα.

Εδώ το παιχνίδι θα είναι ο έλεγχος του δρόμου από τους μηχανισμούς του παρακράτους, αφού ο απλός αστυνομικός αποκλείεται να δείξει την “απαιτούμενη σκληρότητα” σε απλούς διαδηλωτές. Μία αντιλαϊκή τομοκρατία για να κλειστεί ο κόσμος στα σπίτια του και να δεχτεί τα μέτρα αδιαμαρτύρητα.

Διαβάστε το πρώτο μέρος της μαρτυρίας για τα τεκταινόμενα στην Αργεντινή. Είναι χρησιμότατο καιέπεται το δεύτερο μέρος όπου υπάρχουν και οι ΛΥΣΕΙΣ. Δοκιμασμένες και στα μέτρα μας. Αρκεί εμείς, σαν λαός να της εφαρμόσουμε.

Το πρώτο μέρος εδώ: Καλωσήλθατε στην κόλαση του ΔΝΤ…

http://olympia.gr/2010/02/20/οι-ληστές-που-έγδυσαν-αστυνομικούς-hitmen/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου