Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Έκαναν την κρίση... ευκαιρία


  • Υπάρχει διέξοδος
  • Υπάρχει άλλη πολιτική!
Έκαναν λοιπόν, την «Κρίση, Ευκαιρία», για να καταργήσουν τις συντάξεις, να καταργήσουν τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, τις αυξήσεις, και να πάρουν πίσω τον 13ο και 14ο μισθό, επειδή δεν υπάρχει εις τας… ευρώπας.
Και όλα αυτά για την… Πατρίδα.
Έκαναν, την «Κρίση, Ευκαιρία», για να φορολογήσουν διπλά και τρίδιπλα τους φτωχούς, και τη μεσαία τάξη, για να τους κάνουν λαθρομετανάστες στον τόπο τους.
Έκαναν, την «Κρίση, Ευκαιρία», για να περάσουν, τώρα όλες οι εντολές της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Ή τώρα ή ποτέ!
Και όμως, υπάρχει άλλος δρόμος. Δημοκρατικός Με ανθρώπινο πρόσωπο, και ….. φθηνότερος.
Η παγκόσμια Χούντα, που στήριξε, με προμήθεια, τα προγράμματα των εκσυγχρονιστών και των μεταρρυθμιστών υπαλλήλων της, και μοίρασε μίζες-μπόνους, τώρα έβαλε το διευθυντήριο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης να κάνει αφαίμαξη από την κυκλοφορία του αίματος της Ελληνικής Οικονομίας και να αντικαταστήσει τον μισό πληθυσμό με φτηνούς και ολιγαρκείς λαθρομετανάστες για να πληρωθούν οι τόκοι...
Είναι προφανές, πως οι «Αγορές», που νοσούν σοβαρά τελευταία από αερογκάστρι, χρειάζονται αίμα για να κρατηθούν στη ζωή. Ο Σάυλοκ διεκδικεί το ενέχυρο του, μια λίβρα από τη σάρκα του Αντόνιο… Ο Σαίξπηρ μας το είχε ειπεί.
Για να μην μας κόψουν κομμάτια από τη σάρκα μας, χρειάζεται να κλείσουμε την πόρτα, στις συνταγές θανάτου της ΕΕ και του IMF. Να κλείσουμε την πόρτα στους εκσυγχρονιστές και στους μεταρρυθμιστές.
Εθνικός Σχεδιασμός της Οικονομίας για τα επόμενα 15 χρόνια. Επιστροφή στην παραγωγή. Το ελληνικό ΑΕΠ δεν θα παράγεται από τις Τράπεζες, τον Τουρισμό, την οικοδομή και την κινητή τηλεφωνία. Εγκατάλειψη του μοντέλου ανάπτυξης, με την κατανάλωση, μέσω πιστωτικών καρτών και δανείων.
Οι μεγάλες ανατροπές, πρέπει να γίνουν στην Παιδεία, την Υγεία, και την τοπική Aυτοδιοίκηση. Να πάρουν πόδι οι Συριζοκαθηγητές, οι συνδικαλιστές νοσοκόμοι του ΚΚΕ, οι γιατροί της πλάκας που σκοτώνουν ανθρώπους, και οι βλαχοδήμαρχοι, του ρουσφετιού και της ρεμούλας.
Να εκκαθαριστούν, Εφορίες πολεοδομίες και δασαρχεία από τα λαμόγια. Να απαλλοτριωθεί ο πλούτος των λωποδυτών. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ
Το σύστημα που έχτισαν οι κομματικοί στρατοί για να βολευτούν πρέπει να ανατραπεί στο σύνολο του.
Από εκεί και πέρα.
- Τα 100 δις, που δεν δανειστήκαμε, το λογιστικό χρέος δηλαδή, από τα cross-currency swaps των Σημίτη-Χριστοδουλάκη και από τα δομημένα των Καραμανλή-Αλογοσκούφη, δεν τα πληρώνουμε. Τους πάμε για κλοπή και απάτη στα αμερικανικά δικαστήρια. Ο Ελληνικός λαός δεν τα χρωστάει και δεν θα τα πληρώσει.
- Εθνικοποιούμε τις μεγάλες Τράπεζες.
- Φορολογούμε τους τόκους των ομολόγων σύμφωνα με την κλίμακα. (40%). Έτσι θα μειωθεί το έλλειμμα του προϋπολογισμού κατά 6 δις ευρώ.
- Εγκαταλείπουμε το Τραπεζικό καρτέλ των Goldman Sahs και Morgan και πηγαίνουμε σε διακρατικό δανεισμό, και σε πώληση αφορολόγητων ομολόγων, εγγυημένων,με τις απαιτήσεις μας από τη Γερμανία για τις πολεμικές αποζημιώσεις, και από τα κοιτάσματα πετρελαίου του Αιγαίου, απευθείας σε ιδιώτες.
- Οι νησιώτικές περιφέρειες, (Κρήτη- Επτάνησα –Δωδεκάνησα), μετά από τοπικά δημοψηφίσματα, βγαίνουν από το ενιαίο νόμισμα, και κόβουν και πάλι δραχμή, ώστε να χρηματοδοτηθεί ομαλά η εσωτερική αγορά.
- Μειώνουμε, με φορολογικά μέτρα τα ενοίκια των καταστημάτων, για να μην κλείσουν.
- Διεκδικούμε τα 70 δις που μας χρωστάει η Γερμανία.
- Διεκδικούμε τον χρυσό που μας έκλεψε η Αγγλία.
- Αρχίζουμε την εκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου.
Αυτή,είναι πολιτική υπέρ του ελληνικού λαού, με μικρό ανθρώπινο κόστος, που μπορεί να εφαρμοστεί,από πολιτικούς ηγέτες που υπηρετούν τον ελληνικό λαό και όχι την Παγκόσμια Διακυβέρνηση και την παγκόσμια Τραπεζιτική Χούντα.
Οι συνταγές για «πράσινη, ή ροζ ανάπτυξη» για «καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο», για, «νέες Σοσιαλδημοκρατίες και τριτοτεταρτοδιεθνιστικούς σοσιαλισμούς», για «ελεύθερο ανταγωνισμό», για «οικονομία της αγοράς», κλπ κλπ, είναι όλες το ίδιο θανατηφόρες χωρίς ανατροπή της Χούντας των Αγορών και της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».
Η παγκοσμιοποίηση πρέπει να νικηθεί από τον εθνικό έλεγχο, για να μην υποταχθούμε σε έναν «σύγχρονο φεουδαρχισμό» όπου τα κράτη και οι λαοί θα ελέγχονται από τις «αγορές» και τις «πολυεθνικές επιχειρήσεις».
Η Επανάσταση κατά των τσιφουτοτραπεζιτών μπορεί να αρχίσει από την Ελλάδα.
Του Σπύρου Χατζάρα
ΥΓ. Η δική μας «Βαστίλη», είναι η Τράπεζα της Ελλάδος. Ας το έχετε υπόψη εν όψει των εξελίξεων.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου