Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Soros Worldwide ... Και στην Ιταλία ανακάλυψαν ότι πίσω από τις επιθέσεις στον Berlusconi ... είναι πάλι ο George Soros!


Σε δημοσίευμα της Ιταλικής Corriere della Sera γίνεται απόπειρα κατανόησης του συστήματος παγκόσμιας τρομοκρατίας που χρηματοδοτεί ο George Soros. Από την GUARDIAN (που είχε δημοσιεύσει πρωτοσέλιδο για την αυτονόμηση της Κέρκυρας), στην FINANCIAL TIMES που δημοσιεύει τις παπαριές του γνωστού μας Νίκου Δήμουαλλά και του Ελληνικού Indymedia, από την χρηματοδότηση της Πολωνικής επανάστασης της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (solidarsnosc) που ανέτρεψε το κομμουνιστικό καθεστώς της Πολωνίας ώστε πλέον Αμερικάνικοι ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ πύραυλοι να είναι εγκατεστημένοι στα σύνορα με τη Ρωσία μέχρι τη στήριξή του στον Romano Prodi καθώς και τις μπίζνες με κοινές εταιρίες ακινήτων ... ο SOROS είναι ΠΑΝΤΟΥ.
Όπου ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-μαϊμού, όπου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-μαϊμού, όπουΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-μαϊμού, όπου ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-μαϊμού, όπουΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ-μαϊμού, όπου ΑΝΤΙ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ-μαϊμού, με λίγα λόγια ΟΠΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ...από ΚΑΤΩ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΔΟΛΑΡΙΟ του Soros αλλά και των υπολοίπων ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.
Όσο για τον τελευταίο "φιλάνθρωπο", JOHN PAULSON, που επιτίθεται στις οικονομίες των ΕΛΛΗΝΩΝ ... για να θησαυρίσει , να ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι είναι ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ αλλά ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣόπως και ο φίλος του "βράχος ηθικής" George Soros.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου