Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Η κυβέρνηση επιβάλει οικονομία σε εμάς αλλά όχι και στα στελέχη της...


Οι παρελάσεις και το Άγιο Φως τους πείραξαν...!

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διά του κ. Βενιζέλου ανακοίνωσε ότι θα καταργηθούν τα μηχανοκίνητα τμήματα των παρελάσεων για να εξοικονομηθούν 400.000 ευρώ κατ' έτος, αποκαλύφθηκε ότι μόνο από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί σπατάλησαν 1.100.000 ευρώ για να ταξιδεύουν εντός Ελλάδας με το κυβερνητικό αεροσκάφος, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το αεροπλάνο της γραμμής.
Απόλυτη, λοιπόν, αποκάλυψη της ψευτιάς και της υποκρισίας της κυβέρνησης, που χρησιμοποιεί το οικονομικό κόστος ως πρόσχημα για να χτυπήσει τις παρελάσεις ως στοιχείο τιμής στην ιστορία και στους αγώνες του έθνους.
Απόλυτη και η αποκάλυψη της αναισθησίας και της αδιαφορίας των κυβερνητικών στο να εξοικονομήσουν δαπάνες που όντως δεν χρειάζονται, όπως αυτές για τις prive πτήσεις.
Στο πνεύμα της οικονομίας, όμως, 2,5 με τρία εκατομμύρια ευρώ θα προσπαθήσει να εξοικονομήσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με το να κόψει τις πτήσεις για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, το βράδυ της Ανάστασης σε απομακρυσμένα νησιά της Ελλάδας.
Στο στόχαστρο του υπουργείου και τα "καραβάνια" στρατιωτικών απ' όλη την Ελλάδα που έρχονται σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να εξεταστούν, με κόστος τα έξοδα μεταφοράς τους για το δημόσιο.
"Προφάσεις εν αμαρτίαις"... Αυτό θα λέγαμε σε όποιον αποφάσισε πως με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσει τα... εκατομμύρια που μας λένε ότι κοστίζει η μεταφορά του Αγίου Φωτός της Αναστάσεως στα νησιά μας.
Εμείς θα τους προτείναμε να κάνουν αποδεδειγμένα σοβαρή οικονομία, πρώτα στις δικές τους κραιπάλες και στη συνέχεια να επικεντρωθούν πως μπορούν να βγάλουν τη χώρα από τα χρέη που η πολιτική και οι πολιτικές τους επιλογές δημιούργησαν και απειλούν την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου