Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Βρέθηκε ο νέος πρόεδρος για να κλείσει την ΕΡΤ

Το 2004 ήταν ο πρώτος διορισμός της ΝΔ. Τώρα άργησε λιγάκι


Ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ Γιώργος Γαμπρίτσος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της NetMed A.E., υπεύθυνος για τη στρατηγική του ομίλου στα Νέα Μέσα, στη διανομή του περιεχομένου, στις νέες τεχνολογίες και στην επιχειρηματική ανάπτυξη.
Στο παρελθόν ο κ. Γαμπρίτσος διετέλεσε ιδρυτικό στέλεχος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας SYNED – θυγατρικής του ομίλου NetMed.
Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και Γενικός Τεχνικός Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Channel.
Στη δεκαετία του ’80 εργάσθηκε ως μηχανικός ανάπτυξης και διευθυντικό στέλεχος στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS στη Νέα Υόρκη.
Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός απόφοιτος του Polytechnic University of New York, με πτυχίο Master of Science in Electric Engineering.....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρόεδρος της ΕΡΤ "εκλεκτός" της ΝΔ;
07 Ιανουάριος 2010
http://www.i-reportergr.com/2010/01/blog-post_2463.html#ixzz0dvgmFPUa

To i-R πληροφορείται οτι ο υπουργός Πολιτισμού κ.Π.Γερουλάνος φαίνεται να κατέληξε στο πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της ΕΡΤ. Κι αυτός όλα δείχνουν να είναι ο κ.Γιώργος Γαμπρίτσος Διευθύνων Σύμβουλος της NetMed A.E., υπεύθυνος για τη στρατηγική του ομίλου στα Νέα Μέσα, στη διανομή του περιεχομένου, στις νέες τεχνολογίες και στην επιχειρηματική ανάπτυξη.

Οπως διαβάζουμε στο παρελθόν ο κ. Γαμπρίτσος διετέλεσε ιδρυτικό στέλεχος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας SYNED – θυγατρικής του ομίλου NetMed. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και Γενικός Τεχνικός Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Channel.
Στη δεκαετία του ’80 εργάσθηκε ως μηχανικός ανάπτυξης και διευθυντικό στέλεχος στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS στη Νέα Υόρκη (αλήθεια σε ποιά πολιτεία και τι ακριβώς έκανε;)
Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός απόφοιτος του Polytechnic University of New York, με πτυχίο Master of Science in Electric Engineering.
Ψάχνοντας λίγο παραπάνω την περίπτωση του κ.Γαμπρίτσου ανακαλύψαμε ότι υπήρξε και εκλεκτό στέλεχος της ΝΔ ΜΕΤΑ το 2004(!) αφού στις 20 Απριλίου του 2004 - μόλις δηλαδή η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές και έδιωχνε κλωτσηδόν κάθε "Πασόκο" για να βολέψει τους δικούς της όπου μπορούσε - η ΝΔ τον διόριζε μέλος του ΔΣ της Ολυμπιακής Αεροπορίας (μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2006).
Την ώρα που ΟΛΟΙ οι "Πασόκοι" διώκονταν ο κ.Γαμπρίτσος ανταμείβονταν από την νέα τότε - και διψασμένη για χρήμα και εξουσία - κυβέρνηση της ΝΔ!
Τώρα που ξαναήρθε το ΠΑΣΟΚ θα ανταμειφθεί με την προεδρία της ΕΡΤ;
Εμείς γράφουμε όλα αυτά γιατί οι πληροφορίες μας λένε ότι "ο κ.Γερουλάνος κατέληξε στο πρόσωπο του" και γιατί στο ΠΑΣΟΚ ήδη...βράζουν!
Θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης και θα επανέλθουμε με νεότερα στοιχεία...

(Πάντως ο Γ.Παπανδρέου προσανατολίζεται στο να κλείσει την ΕΡΤ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου