Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ


Με αεροσκάφος που έφερε τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας» έφτασε τελικά στην Κέρκυρα ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι.

Ο Μιλόσοσκι έφθασε περίπου στις 13.00 στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με το επίσημο αεροσκάφος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ. Το αεροσκάφος απογειώθηκε ξανά για να επιστρέψει στα Σκόπια αμέσως αφού ο Μιλόσοσκι αποβιβάστηκε μαζί με την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει. Με την ίδια διαδικασία ο Μιλόσοσκι θα επιστρέψει την Κυριακή στη χώρα του ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ με τις 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ" αερογραμμές!

Η Αθήνα είχε δώσει κατ' εξαίρεση άδεια για την προσγείωση του μικρού τζετ με τα διακριτικά MKD.

Τα αποτελέσματα των εκλογών δεν έβαλαν μυαλό στα από δω λαμόγια που λυμαίνονται τον τόπο. Αδιαφόρησαν για τη θέληση του ελληνικού λαού. Αυτό μεταφράζεται σε δικτατορία; Η απόκρυψη προεκλογικά όσων πρόκειται να πράξουν μετεκλογικά πώς χαρακτηρίζεται αν όχι απάτη και προδοσία; Ειδικά σε ένα τέτοιο ευαίσθητο εθνικό θέμα μήπως είναι ΕΣΧΑΤΗ;

Τα από κει λαμόγια της αντιπολίτευσης το παίζουν θιγμένα για να κερδίσουν κανένα ψηφαλάκι... πέφτουν όπως τα κοράκια πάνω στο ψοφίμι ξεχνώντας τις θέσεις τους στο παρελθόν αλλά και τις τωρινές δηλώσεις του προέδρου τους πάνω στο θέμα ευελπιστώντας να τις έχουμε ξεχάσει κι εμείς. "Το όνομα «Nova Macedonia» αποδέχθηκε μάλιστα και ο Γιώργος Παπανδρέου, όταν διαδέχθηκε τον Θόδωρο Πάγκαλο στο υπουργείο Εξωτερικών, μετά την περιπέτεια Οτσαλάν."(πηγή)

Επαναλαμβάνοντας τα λόγια του πατέρα και ένδοξου προγόνου μας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη λέμε σε όλους αυτούς πως η φωτιά και το τσεκούρι θα πέσει λείαν συντόμως πάνω στα προσκυνημένα κεφάλια τους!

HeLLeNiCReVeNgE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου