Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Αλγερινοί διέρρηξαν δέκα αυτοκίνητα στην Κορινθία




Η ενδέκατη  κλοπή δεν ήταν… τυχερή για  τους δυο νεαρούς αλλοδαπούς  που δρούσαν στην Κορινθία. Λίγο  μετά την κλοπή μιας τσάντα με προσωπικά αντικείμενα και χρήματα από έναν Έλληνα που περίμενε το τραίνο στον σταθμό του Προαστιακού στο Κιάτο, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας και αποκαλύφθηκε ολόκληρη η δράση τους.

Μέσα σε  λίγα λεπτά, τα ξημερώματα της  Κυριακής, οι δύο Αλγερινοί ηλικίας  20 και 22 χρόνων είχαν ρημάξει  τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο  Κάτω Διμηνιό Κορινθίας! Διέρρηξαν  συνολικά δέκα από αυτά και  άρπαξαν από μέσα χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών! Οι αστυνομικοί του τμήματος Κιάτου, βρήκαν στην κατοχή τους μερικά από τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά και 36 ναρκωτικά χάπια τα τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με τις κατηγορίες των διακεκριμένων κλοπών και της κατοχής ναρκωτικών.

*** Τους  Σέρβους τουρίστες που παραθερίζουν  στη Χαλκιδική είχαν στόχο δυο νεαροί Αλβανοί και χτυπούν τα καταλύματά τους. Τα 2.120 ευρώ, 2.001 δολάρια και 4.890 δηνάρια Σερβίας που βρέθηκαν πάνω τους μαζί με έναν φορητό υπολογιστή, όταν έπεσαν σε μπλόκο στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών – Παλιουρίου, αποκάλυψαν ότι λίγο νωρίτερα είχαν παραβιάσει τις ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες δύο διαμερισμάτων στην περιοχή Χανιώτη και τα είχαν αρπάξει από τα πράγματα των Σέρβων ενοίκων. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=209570

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου