Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

58χρονος πλάκωσε στο ξύλο δυο αλλοδαπούς ληστές που μπήκαν στο σπίτι του!




«Σκούρα» τα βρήκαν οι δύο αλλοδαποί που εισέβαλαν κραδαίνοντας… σπαθιά (!) στο σπίτι ενός 58χρονου στην Ορμύλια της Χαλκιδικής με σκοπό να τον ληστέψουν! Ο ιδιοκτήτης αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» και κατάφερε να τους θέσει εκτός μάχης!
Οι δυο Βούλγαροι… ξιφομάχοι ηλικίας 41 και 46 χρόνων έφτασαν έξω από το σπίτι του θύματός τους με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα συνεργός τους, η οποία τους περίμενε να επιστρέψουν αλλά φρόντισε να φύγει όταν κατάλαβε ότι η «δουλειά» είχε στραβώσει! Οι φωνές του ιδιοκτήτη και οι… κραυγές πόνου των συνεργών της, της έδωσαν να καταλάβει ότι έπρεπε να εξαφανιστεί!

Ο 56χρονος δεν πτοήθηκε στη θέα των σπαθιών με τα οποία τον απείλησαν οι δράστες, όταν τους τσάκωσε να ψάχνουν για χρήματα και τιμαλφή στο σπίτι. Όρμησε εναντίον τους, τους έκανε… ασήκωτους από το ξύλο και μάλιστα τους έδεσε σαν… σαλάμια για να τους παραδώσει στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου που έφτασαν λίγο αργότερα. Πάνω στους δυο αλλοδαπούς βρέθηκαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα η προέλευση των οποίων ερευνάται. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν την συνεργό τους.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=213638

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου