Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Κι άλλος (Νομπελίστας αυτή την φορά) σε διατεταγμένη υπηρεσία με μισές αλήθειες



Θα πρέπει να νομίζουν οι επιφανείς ξένοι που ασχολούνται με εμάς, ότι τρώμε κουτόχορτο.  Φυσικά και εάν βγαίναμε σήμερα από το ευρώ και υποτιμούσαμε, το χρέος σε ευρώ θα έμενε ...σταθερό. 

Βρε Νομπελίστα, δεν είμαστε τόοοοσο μακάκες... Στάση πληρωμών θα κάνουμε, μονομερή, εμείς, εάν αυτοί δεν αποφασίσουν να διαγράψουν το 70-80% (και όχι τα 30% που λένε), και εάν αρνηθούν να δώσουν ενδιάμεση χρηματοδότηση για να μην διαλυθεί εδώ το τραπεζικό σύμπαν, τότε και μόνο τότε, θα γυρίζαμε σε δραχμή (με υφιστάμενη την στάση πληρωμών και προϋπόθεση το μηδενισμένο πρωτογενές, όπως έχει επισημάνει και ο gpr). Ναι, μπορούν να στείλουν κανονιοφόρους να μας ...καταλάβουν, αλλά κατά τα λοιπά θα μας χλάσουν τα φρύδια. Όσο φτωχοί θα είμαστε έτσι, θα είμαστε και αλλιώς και θα γλυτώσουμε από τα ευρωλιγούρια που είναι οι μόνοι ντόπιοι που θέλουν το στάτους κβο, και τις εκχωρήσεις των πάντων σε Φράγκους.

Όποιος έχει απορίες, ας ξαναδιαβάσει τον Σκαπέρδα. Μπορεί να μην πάρει Νόμπελ, αλλά μια χαρά τα λέει. Τον Νομπελίστα που μας θεωρεί κόπανους, τον είδα στην Ναυτεμπορική.


http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3330.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου