Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο Αλβανός ληστής χτύπησε τη γριούλα και την κόρη της




Δεν  δίστασε να ξυλοκοπήσει αλύπητα  δυο γυναίκες, η μια μάλιστα  ηλικιωμένη, ο 35χρονος Αλβανός ληστής ο οποίος μπήκε σε ένα σπίτι στα Γιάννενα για να κλέψει! Ωστόσο, μάνα και κόρη αντιστάθηκαν σθεναρά και τον έτρεψαν άπρακτο σε φυγή με αποτέλεσμα την σύλληψή του.

Ο «νταής»  αλλοδαπός εισέβαλε στο σπίτι  της ηλικιωμένης γυναίκας πιστεύοντας ότι θα είχε εύκολο έργο. Όταν, όμως, εκείνη τον είδε μπροστά της, έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Ο κακοποιός πανικοβλήθηκε και άρχισε να χτυπά τη γριούλα για να την κάνει να σωπάσει, ωστόσο εκείνη δεν σταμάτησε! Τις φωνές της άκουσε η κόρη της που κατοικεί σε άλλο διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο και έτρεξε να την βοηθήσει. Όμως, βρέθηκε και αυτή πρόσωπο με πρόσωπο με τον κακοποιό που της επιτέθηκε και άρχισε να την γρονθοκοπεί!

Ο δράστης  κατάλαβε ότι ήταν θέμα χρόνου  η σύλληψή του και το έβαλε  στα πόδια χωρίς να αρπάξει  κάτι από το σπίτι. Σε μικρή  απόσταση, τον εντόπισαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας Ιωαννίνων που είχαν ειδοποιηθεί για τη ληστεία, τον συνέλαβαν και ήδη ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες ληστείες ή κλοπές.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=213649

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου