Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Έπιασαν αλλοδαπούς υπόπτους για σειρά διαρρήξεων στην Πρέβεζα




Μια συμπτωματική σύλληψη δυο  νεαρών Αλβανών για παράνομη  οπλοκατοχή, αναμένεται να οδηγήσει  στην εξιχνίαση μιας σειράς  διαρρήξεων που έγιναν το τελευταίο  χρονικό διάστημα σε σπίτια  και καταστήματα στην ευρύτερη  περιοχή της Πρέβεζας!

Οι δυο αλλοδαποί  συνελήφθησαν από αστυνομικούς που έκαναν περιπολία στο Θεσπρωτικό, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο και βρέθηκαν να έχουν πάνω τους μαχαίρια. Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια τους, όπου βρέθηκαν δεκάδες πολύτιμα αντικείμενα και συσκευές την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και εικάζεται ότι προέρχονται από κλοπές. Οι νεαροί ανακρίνονται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα της Πρέβεζας για να παραταθεί η κράτησή τους βάσει της δίωξης για οπλοκατοχή, ώσπου να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

*** Συναγερμό σήμανε ο φύλακας μιας εταιρείας στάθμευσης και επισκευής σκαφών στην πόλη της Κέρκυρας, όταν είδε δυο αλλοδαπούς που είχαν παραβιάσει την περίφραξη να αντλούν καύσιμα από ένα σκάφος που βρισκόταν στον χώρο για επισκευή. Άνδρες της Ασφαλείας έφτασαν αμέσως και συνέλαβαν τους δυο Αλγερινούς ηλικίας 22 και 33 χρόνων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και διατάχθηκε η διοικητική τους απέλαση.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=213361

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου