Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός λίγο πριν βιάσει 13χρονη σε ασανσέρ - Ο ίδιος έχει συλληφθεί δυο φορές στο παρελθόν για παρόμοιες επιθέσεις!

Αντιμέτωπο με έναν πραγματικό εφιάλτη ήρθε ένα 13χρονο κοριτσάκι στο σπίτι της στα Πατήσια χθες το μεσημέρι.

Το κοριτσάκι το ακολούθησε ένας 27χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος μπήκε μαζί της μέσα στην πολυκατοικία και εν συνεχεία μέσα στο ασανσέρ.
Ξαφνικά όρμησε στο κοριτσάκι και άρχισε να το θωπεύει... Έντρομη η 13χρονη έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να την ακούσει η μάνα της και να βγει τρέχοντας στον διάδρομο.
Τότε άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ ο δράστης, έσπρωξε με δύναμη και πέταξε στο πάτωμα την μάνα του κοριτσιού και τράπηκε σε φυγή.
Τις εκκλήσεις για βοήθεια μάνας και κόρης άκουσαν οι αστυνομικοί από διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι κατεδίωξαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον επίδοξο βιαστή.

Ο αλλοδαπός δράστης μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, όπου προέκυψε πως έχει συλληφθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα σε βάρος ανηλίκων.

1 σχόλιο:

  1. Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή