Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Παρίσι: Έληξε η ομηρία στο θέατρο Μπατακλάν - Νεκροί οι δυο τρομοκράτες

Παρίσι: Εληξε η ομηρία στο θέατρο Μπατακλάν - Νεκροί οι δυο τρομοκράτες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Παρίσι που συνταράσεται από μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων! Όπως μετέδωσε το γαλλικό δίκτυο BFM η αστυνομία έκανε επιχείρηση στο θέατρο και έληξε η ομηρία και ότι δυο τρομοκράτες είναι νεκροί.

Πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες αναφέρουν ότι μέσα στο θεάτρο έχει γίνει μακελειό με άγνωστο αριθμό νεκρών και τραυματιών.

Αυτόπτης μάρτυρας στο θέατρο Μπατακλάν μίλησε για 10 τρομακτικά λεπτά αφού ένοπλοι με καλάσνικοφ άρχισαν να γαζώνουν τους θεατές! Δημοσιογράφος που ήταν στο θέατρο έκανε λόγο για μακελειό. Περιέγραψε τρείς ενόπλους οπλισμένους με καλάσνικοφ και το πρόσωπό τους καλυμμένο εισέβαλαν και άρχισαν να γαζώνουν τους θεατές!

Οι μαρτυρίες όσων κατάφεραν να ξεφύγουν είναι συγκλονιστικές! Σύμφωνα με όσα λένε σοκαρισμένοι παντού υπήρχαν τραυματισμένοι και νεκροί και το θέατρο είχε πνιγεί στο αίμα.

Κατα την διάρκεια της επιχείρησης ακούστηκαν εκρήξεις και πυρά όπλων. Το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε νωρίτερα ότι οι ένοπλοι φώναζαν «Ο Θεός είναι μεγάλος».
Σύμφωνα με τους αυτόπτες που επικαλείται το Ρόιτερς, ακούστηκαν πέντε αλλεπάλληλες εκρήξεις και ακολούθησαν πυροβολισμοί.

http://www.newsit.gr/kosmos/Parisi-Ekteloyn-toys-omiroys-sto-theatro/445151

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου