Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Δεν επιτρέπεται Έλληνας να κάνει τέτοιο ατόπημα σε Κινεζικό έδαφος. (ο λόγος που συνελήφθη “οπαδός” στην Κίνα).

Εάν δεν ήταν Έλληνας, θα σάπιζε στην φυλακή.
20131114-185509.jpg
Ο εικονιζόμενος κύριος φωτογραφήθηκε με το οπαδικό κασκολ στην είσοδο αρχαιολογικού χώρου μεγάλης εθνικής σημασίας, στην Κίνα. Σχεδόν αμέσως συνελήφθη. Τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” έσπευσαν να δώσουν τις κλασσικές εξηγήσεις, που βέβαια δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ο κύριος συνελήφθη διότι έξω από Εθνικής σημασίας χώρο της Κίνας, ύψωσε Βρετανικές σημαίες. Αυτό είδαν οι φύλακες και τον συνέλαβαν αμέσως. Ο Βρετανικός ζυγός υπήρξε για την Κίνα ολέθριος και εθνοκτόνος.
Την ενέργεια αυτή λοιπόν, δεν επιτρέπεται να την κάνει Έλληνας. Είναι ασέβεια προς τα εκατομμύρια περήφανων ψυχών που χάθηκαν αυτή την μαύρη περίοδο για την φίλη χώρα. Αφέθηκε ελεύθερος επειδή οι άνθρωποι της πρεσβείας είναι σοβαροί και αγαπητοί στην Κίνα και οι εξηγήσεις τους ήταν αρκετές για να πείσουν τις αρχές ότι ο κύριος δεν ανέμιζε τις Βρετανικές σημαίες αλλά το αναγραφόμενο στο κασκόλ.
Συνέβη αυτό ακριβώς που θα έπρεπε να συμβεί εάν κάποιος ανέμιζε τουρκικη σημαία έξω από το Αρκάδι ή γερμανική έξω από το Δίστομο.
Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε το δικαίωμα για τέτοιες άθλιες ενέργειες. Δεν έχουμε το δικαίωμα στην άγνοια. Είναι βαριά η κληρονομιά μας, που κάνουμε ότι μπορούμε για να την υποβιβάζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου