Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η “αμυντική στάση” Παυλόπουλου και η θηριωδία της σοσιαλφασιστικής χούντας


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/119.jpg?w=400&h=282









Υπήρξαμε από τους πλέον ανηλεείς κριτές του Παυλόπουλου και του δόγματος της “αμυντικής στάσης” που κράτησε στην προβοκάτσια των ισλαμοφασιστών τον Δεκέμβρη του 2008.
Σήμερα, μετά και τα σημερινά γεγονότα, της φασιστικής θηριωδίας των επικυριάρχων του μνημονίου, υπάρχουν κάποιοι που έχουν το θράσος να ταυτίζουν την κυβέρνηση Καραμανλή με την κυβέρνηση Τσολάκογλου και συνεργατών.
Πρόσφατα μάθαμε και κάτι άλλο. Ότι εκτός από τον κύριο Καρατζαφέρη που ήθελε τότε ακόμα και την επέμβαση του στρατού, υπήρχε και η κυρία Μπακογιάννη που εισηγήθηκε παρόμοια στάση για την αντιμετώπιση της προβοκάτσιας του Δεκέμβρη. Στρατός δηλαδή ενάντια σε ποιούς; Στα δεκατριάχρονα που χρησιμοποιούσαν ως ανθρώπινες ασπίδες ο Αλαβάνος και οι πράσινοι “ανθρωπιστές”; Εδώ λοιπόν αναδύεται μία απίστευτη βρώμα που μας κάνει να αναθεωρήσουμε την τότε στάση μας.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι τοκογλύφοι ήθελαν να ξεφορτωθούν την κυβέρνηση Καραμανλή το συντομότερο. Αυτό το είχαμε αποκαλύψει από τότε με την προφητική ανταπόκριση που είχαμε από την Κίνα. Εάν λοιπόν είχαμε άλλον έναν νεκρό, ιδιαίτερα από τα παιδάκια που κατέβαζαν οι ανεύθυνοι εγκληματίες ως ασπίδα στα ναζιστικά καθάρματα, η πτώση της κυβέρνησης θα ήταν ακαριαία. Σήμερα λοιπόν αντιλαμβανόμαστε ότι η απόφαση της τότε κυβέρνησης να μην ακούσει τους ανεύθυνους νίντζα και να κρατήσει αμυντική στάση με τεράστιο κόστος στο ανθρώπινο δυναμικό της αστυνομίας, ΑΚΥΡΩΣΕ τους εμπνευστές της ανωμαλίας. Σήμερα λοιπόν δικαιώνεται αυτή η πολιτική επιλογή τουλάχιστον στο ανοιχτό πεδίο αντιπαράθεσης.
Και εδώ έρχονται οι τραγικές συμπτώσεις: Οι υπερασπιστές του μνημονίου, ο κύριος Καρατζαφέρης και η κυρία Μπακογιάννη, επιθυμούσαν ακόμα και στρατιωτική επέμβαση! Απέναντι σε ποιούς; Σε μαθητές γυμνασίου που έμπαιναν “μπροστάρηδες” από τα ανεύθυνα, μισάνθρωπα υποκείμενα. Τότε οι κουκουλοφόροι του Αλαβάνου δρούσαν ΕΝΑΝΤΙΑ στην κυβέρνηση θέλοντας να καταστήσουν την Ελλάδα Failed State ώστε να καταρρεύσει οικονομικά μία ώρα αρχύτερα.
Σήμερα όλοι αυτοί τι κάνουν;
  • Εμφανίζονται οι κουκουλοφόροι για να ΔΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ! Υπερασπίζοντας το καθεστώς του μνημονίου!
  • Η Κατοχική κυβέρνηση χρησιμοποιεί την αστυνομία για να διαλύσει τους ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ αφήνοντας ανεξέλεγκτους τους κουκουλοφόρους!
  • Η κυρία Μπακογιάννη και ο κύριος Καρατζαφέρης, στηρίζουν την κυβέρνηση του μνημονίου!
  • Ο κύριος Αλαβάνος είναι εξαφανισμένος από προσώπου Γης.
Και όμως, κάποιοι τολμούν να συγκρίνουν τις δύο πολιτικές για να τις ταυτίσουν. Είναι τέτοια η δυσωδία που αναβλύζει, που οφείλουμε να αναθεωρήσουμε την τότε κριτική μας. Τουλάχιστον στο ανοιχτό πεδίο, η “αμυντική στάση” αναχαίτισε έστω και προσωρινά τις βλέψεις των τοκογλύφων.
Και θα τον ανοίξουμε τον φάκελλο του Δεκέμβρη χρησιμοποιώντας το αρχείο μας (ρίξτε και σεις μία ματιά). Είναι ξεκάθαρο ότι το φασιστικό σχέδιο του μνημονίου, επιβλήθηκε με φασιστικό τρόπο, στα πρότυπα του ιδεολογικού τους πατέρα, του Μπενίτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου