Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Παραλάβατε μία ελευθερη χώρα και θα παραδώσετε ένα προτεκτοράτο. Δεν θα σας χειροκροτήσουμε για αυτό.


Από τη Σοφία
Προκειμένου να προλάβουν την οργή των Ελλήνων για  την ασύδοτη προδοσία και το ξεπούλημα της Ελλάδος σε όλα τα επίπεδα, αποφάσισαν να αποδόσουν προκαταβολικά στο Σύριζα την οποιαδήποτε αποδοκιμασία των πολιτών απέναντι  σ ‘ αυτούς που τρώνε και  πίνουν εις βάρος των κορόϊδων. Λες και ο Σύριζα δεν ανήκει στο ίδιο σάπιο πολιτικό σύστημα. Τους είναι βολικό να μας καπελώνουν όλους κάτω από ένα κόμμα μειοψηφίας. Το μόνο που ξεχνάνε είναι ότι το κόμμα αυτό φωνάζει για όλους τους άλλους εκτός απ’ την Ελλαδα. Η Ελλάδα δεν το αφορά. Και το λένε αυτό σε μας τους ίδιους, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι είμαστε ελέφαντες. Το θράσσος τους είναι απίστευτο!
Κι ενώ δίνουν ρεσιτάλ αχρειότητας, τυχοδιωκτισμού και ανικανότητας σε όλους τους τομείς, επιδεικύουν περισσή  σπουδή και  μεθόδευση μόνο σε ό, τι αφορά την εξουσία. Μπορεί να μην ορίζουν την ΑΟΖ και να σέεερνεται ένα τόσο ζωτικής σημασίας θέμα για την Ελλάδα,  αλλά έδρασαν ακαριαία  για να προλάβουν να οτιδήποτε θα μπορούσε να θίξει το κωλαράκι τους.
Ο κώλος τους άπαξ και κάτσει στην καρέκλα της εξουσίας δεν ξεκολλάει με τίποτε. Δεν υπάρχει ευθιξία, η αξιοπρέπεια τους είναι άγνωστη έννοια. Δεν υπάρχει προσβολή, αποτυχία, ξευτίλα  που να τους αγγίζει. Η καρέκλα είναι αυτοσκοπός, δεν πειράζει ούτε αν τους πετάς σκατά, δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο εκτός απ’ την καρέκλα και τις μπίζνες που προϋποθέτει για την τσέπη τους εις βάρος των κορόιδων.
Αν είχαν ινδιάνικο όνομα αυτό θα ήταν ” Όρθια Παχύδερμα”.
Η Ελλάδα που γιορτάζει την απελευθέρωσή της στις 25 Μαρτίου, δεν τους αφορά, είναι για αυτούς μόνον ένα οικόπεδο, ευήλιο, ευάερο, διαμπερές, με θέα στη θάλασσα, που θα πιάσει καλά λεφτά κι αυτοί, ενώ δεν τους ανήκει, προσπαθούν να το πουλήσουν σε άλλους απατεώνες τοκογλύφους.
Η Ελλάδα στις 25 Μαρτίου γιορτάζει την Επανάστασή της εναντίον του οθωμανικού ζυγού και στις εξέδρες θα σταθούν  αυτοί που έβριζαν ως αγράμματους και αδαείς εκείνους που εξεγέρθηκαν και πολέμησαν για την ελευθερία.  Και αυτήν την ελευθερία χρησιμοποίησαν αυτοί που θα είναι στις εξέδρες στις 25 Μαρτίου, για να ξαναχώσουν τη χώρα στη δουλεία και για να ακυρώσουν τους αγώνες και τις θυσίες τόσων  Ελλήνων ηρώων που τα έδωσαν ΟΛΑ για το γένος, ακόμα και την ζωή τους.
Έτσι είναι, οι “αδαείς”, “αγράμματοι” και “αμαθείς” έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του έθνους, ενώ οι μορφωμένοι κι “έγκριτοι” της εξέδρας που ”έμαθαν” να κοστολογούν  τα πράγματα, πούλησαν  την ελευθερία, το μέλλον και την αξιοπρέπεια του έθνους που τους τίμησε με την εμπιστοσύνη του, για τριάντα αργύρια.
Την ημέρα της γιορτής της εθνικής μας ανεξαρτησίας επέλεξαν να υπογράψουν νέα συμφωνία υποδούλωσης.
Παρέλαβαν ένα ελεύθερο κράτος  και θα παραδώσουν προτεκτοράτο.
Δεν θα τους χειροκροτήσουμε για αυτό στις 25 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου