Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΟΥΑΟΥ! Ο πρύτανης Πελεγρίνης που δεν ξέρει τίποτα για τις business του Αντρίκου στην Ελβετία, δέχεται κατ΄οίκον επισκέψεις από την εξουσία!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/08/pelegrinis_asylo_0048sbzjh.jpg?w=480&h=316



















Οι “αντεξουσιαστές” που ως γνωστόν είναι στην εξουσία έκαναν επίσκεψη στον προϊστάμενο του αδελφού του αρχηγού των αντεξουσιαστών, προφανώς για να διαμαρτυρηθούν για την …εξουσιαστική συμπεριφορά του!
Ως γνωστόν, μετά την άνοδο των αντεξουσιαστών στην εξουσία, όλη η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο άσυλο των εξουσιαστών – αντεξουσιαστών, που κάνουν ότι τους καπνίσει. Υπογράφουν μνημόνια, υποθηκεύουν Εθνική περιουσία, στήνουν ΜΚΟ για να ξεφορτωθούν το ενοχλητικό ΑΣΕΠ κλπ κλπ.
Εσχάτως, έκριναν ότι το άσυλο μέσα στο άσυλο της δημοκρατίας είναι αντιδημοκρατικό, αφού ορθότατα σκεπτόμενοι κατέληξαν ότι η αντεξουσιαστική δημοκρατία δεν μπορεί να ανεχθεί άσυλα που να μην μπορούν να παραβιάζουν όποτε γουστάρουν. Τώρα, συμβαίνουν δύο τινά:
1. Ο Πελεγρίνης αντέδρασε στις αποφάσεις των αντεξουσιαστών της εξουσίας, οπότε οι τελευταίοι έστειλαν αντεξουσιαστές συναδέλφους για να γράψουν αντεξουσιαστικά συνθήματα και να τρομάξουν τον πρύτανη.
2. Ο Πελεγρίνης συμφώνησε με τους αντεξουσιαστές της εξουσίας, οπότε οι αντεξουσιαστές για να δείξουν την εκτίμηση τους, του έκαναν επίσκεψη και τον αποθέωσαν με τα γνωστά αντεξουσιαστικά – εξουσιαστικά συνθήματα. Όπως παλαιότερα αποθέωναν τους Αμερικανούς φωνάζοντας τους “Φονιάδες των λαών” ενώ τους έδιναν Γη και ύδωρ, αναμασούσαν κάτι περί φασισμού και εθνικής αντίστασης την ίδια στιγμή που άνοιγαν χέρια και πόδια στον ναζιστή Χριστοφοράκο κλπ κλπ.
Που να καταλάβουμε και εμείς οι εξουσιαζόμενοι…
Άλλες προσεγγίσεις για το θέμα, εδώ: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/08/blog-post_7070.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου