Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ανταγωγή και μήνυση στον Ανδρέα Α. Παπανδρέου


http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/kammenos-54.jpgΝέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού που συγκλονίζει τους πάντες, εκτός από τα Ελληνικά ΜΜ”Ε”.
Αυτή την στιγμή ο Πάνος Καμμένος καταθέτει νέα στοιχεία στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει ανταγωγή και μήνυση κατά του αδελφού του πρωθυπουργού.
Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου είχε καταθέσει αγωγή και όχι μήνυση εις βάρος του βουλευτή, πριν όμως την αποκάλυψη της σχέσης του με την εταιρεία “Unigestion”.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός ότι με την υπόθεση ασχολούνται δύο διαφορετικές εισαγγελικές αρχές που η μία διερευνά και την μήνυση των κκ. Νούλα και Τόμπρα για το θέμα των CDS και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να αφήσει την υπόθεση αφού η σημερινή του επίσκεψη στον εισαγγελέα αλλά και οι επόμενες κινήσεις του δείχνουν οτι η μέχρι τώρα έρευνα έχει φέρει σημαντικά στοιχεία που ο βουλευτής θεωρεί ότι θα σταθούν και στο ακροατήριο.
Να σημειωθεί ότι πολύτιμες αποδείχτηκαν οι πληροφορίες του φίλου Dupont που δημοσιεύθηκαν ως σχόλια στις αντίστοιχες αποκαλύψεις του Olympia. Φαίνεται ότι επιβεβαιώθηκαν πλήρως, όπως επίσης και η δράση των φίλων του Olympia στην Ελβετία που τεκμηρίωσε η έγκυρη Ελβετική εφημερίδα “LaLiberte” με την δημοσιογραφική της έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου