Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Για παρακολούθηση της Εθνικής Φρουράς και... ''Χαζομάρες"


arxizei-tin-pempti-i-askisi-tis-ef-dimitra-2012-oloklironetai-stis-24-iouniou-1-315x236.jpg
Επειδή γράφονται πολλά και λέγονται ακόμη περισσότερα καλό θα είναι να μην επηρεαζόμαστε και να αναπαράγουμε ειδήσεις που εξυπηρετούν τα Τουρκικά σχέδια! Γράφτηκε κατα κόρον, και από ελληνικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ότι το Τουρκικό αεροσκάφος που κατερρρίφθηκε είχε στόχο την Εθνική Φρουρά και την Άσκηση της Κύπρου Δήμητρα!
Ανακοίνωση ΓΕΦΗ: ετήσια Τακτική Ασκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ), μεγάλης κλίμακας, διεξάγεται σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, και κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί επίταξη οχημάτων καθώς και παρουσίαση εφέδρων – εθνοφυλάκων στις μονάδες τους.
Η Άσκηση Δήμητρα για τους κατέχοντες το αντικείμενο δεν έχει καμιά σχέση με την Άσκηση Νικηφόρος που είχε ώς σκοπό την αποτροπή αλλά και σε πολλές περιπτώσεις επιθετικό πνέυμα με εκτέλεση Ασκήσεων και Βολών με πραγματικά Πυρά Βαρέων όπλων!
Η Δήμητρα είναι μια άσκηση μέριμνας δηλαδή τροφίμων, μεταφορά τραυματιών, καυσίμων, επίταξη αυτοκινήτων και κατάταξη εφέδρων σε εγκατάσεις κάτω απο πρόχειρα δίκτυα Παραλλαγής και εφέδρους μιας ημέρας για να έχουμε να λέμε...
Σιγά μην σήκωναν οι Τούρκοι ζεύγη RF-4 για να φωτογραφίσουν τα δρομολόγια αφού ειναι τα ίδια εδώ και χρόνια… Εξάλλου υπάρχει πληθώρα κατασκόπων Τουρκοκυπρίων που καταγράφουν την όποια κίνηση της Εθνικής Φρουράς!
Οι Τούρκοι εκτελώντας σχεδιασμό του ΝΑΤΟ ήθελαν να φωτογραφίσουν ή φωτογράφισαν τις θέσεις που έχουν αναπτυχθεί στα παράλια και σκοπό και στόχο έχουν να εμποδίσουν τον βομβαρδισμό από τα Νατοϊκά αεροσκάφη… Το ότι καταρρίφθηκε το F-4 είναι επειδή ο πόλεμος των ηλεκτρονικών μέσων είναι τεράστιος και απλούστατα το αεροσκάφος είχε προλάβει να καταγράψει τις θέσεις της Συριακής Αεράμυνας που τις χειρίζονται αποκλειστικά Ρώσοι Στρατιωτικοί Σύμβουλοι... Η αντίδραση της Τουρκίας (που πάγωσε)… είναι να καταδικάσουν την ενέργεια. Aλλά δεν χρειάζεται άδεια για να επέμβει η Τουρκία …
Τώρα με την επιστράτευση του Νταβούτουγλου και των Τούρκικων ΜΜΕ κάνουν διαχείριση Κρίσης και επαναλαμβάνω προσοχή γιατί θα κάνουν εξαγωγή της Κρίσης εκεί που βαδίζουν, στα ΣΙΓΟΥΡΑ!
Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου