Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ο νέος υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας και το Ισλάμ

O Guido Westerwelle, είναι μέλος του Φιλελέυθερου κόμματος της Γερμανίας (FTP). Το κόμμα που μαζί με τους Χριστιανοδημοκράτες κέρδισε τις χθεσινές εκλογές και θα σχηματίσει κυβέρνηση. Ο κ. Westerwelle αναμένεται να είναι ο καινούριος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.

Υπάρχει όμως κάτι ιδαίτερο για τον κ. Westerwelle... είναι ανοιχτά gay! Έχει μάλιστα συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφο του τον οποίο μπορείτε να διακρίνετε δεξιά στην φωτογραφία.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Ως υπουργός Εξωτερκών ο κ. Westerwelle θα πρέπει να ταξιδέψει σε ξένες χώρες! Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και χώρες στις οποίες η ομοφυλοφιλία ... διώκεται!!!

Σε 30 Μουσουλμανικές χώρες η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη. Ακόμη χειρότερα, οι ομοφυλόφιλοι τιμωρούνται με την θανατική ποινή σε χώρες όπως η Μαυριτανία, το Μπανγκλαντές, την Υεμένη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Σαουδική Αραβία και το Ιράν.

Το ερώτημα είναι προφανές; Τι πρόκειται να συμβεί όταν θα πρέπει να επισκεφθεί o νέος υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας τις χώρες αυτές; Θα του επιτρέψουν άραγε να ταξιδέψει και ακόμη να παραστεί μετά του... συντρόφου του;

Αυτά να τα ακούν κάποιοι εν Ελλάδι δήθεν προοδευτικοί που αγαπούν τόσο πολύ το Ισλάμ και τις "αρετές" του!

ΕΨ

http://ventetta.blogspot.com/2009/09/blog-post_5315.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου