Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ό,τι αντιστέκεται στοχοποιείται



Όπως έχουν γράψει και άλλοι χρήστες/επισκέπτες, αλλά και βάσει της γνώσης/διαίσθησης των περισσοτέρων λογικά σκεπτόμενων Ελλήνων, ζούμε σε δύσκολες και προβλέπονται ακόμη πιο δύσκολες μέρες στο άμεσο μέλλον.

Η Παγκοσμιοποίηση αλλάζει προσωπεία με αστραπιαίες ταχύτητες. Έχει πολλές επιλογές, τις οποίες καλοπληρωμένα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.

Σκοπός άλλοτε να κρατήσει αποκοιμισμένους
όσους, από την αδράνεια και τις φωνές άλλων, πιθανώς αποσυνδεθούν από την προπαγάνδα των αποχαυνωτικών media και ΤΗΛΕ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ - καθοδηγητών, άλλοτε πάλι επιχειρεί να ερίσει, να προκαλέσει διχόνοια, να προκαλέσει εσωτερικά μέτωπα και να κατευθύνει την Προσοχή σε τεχνητά προβλήματα δευτερευούσης σημασίας.

Στο όνομα της "αριστεράς", της "δεξιάς", του "εθνικισμού", των "δικαιωμάτων", της "δικαιοσύνης" της "επιστήμης", γενικότερα, κάποιας ΤΑΜΠΕΛΑΣ, ο κόσμος οδηγείται και κατευθύνεται να διαλέξει μεταξύ ψευδό διλημμάτων.

Φανατίζεται, γίνεται έτοιμος να αλληλοσπαραχτεί, συνάμα όμως, παραμένει αποκοιμισμένος να παρακολουθεί εντυπωσιασμένος και αμέτοχος στο Θέατρο Σκιών που συνεχίζει καθημερινά να προβάλει τις "ευρηματικές" Παραστάσεις του.

Ότι αντιστέκεται στοχοποιείται.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΚΟΙΝΗ Λογική, Λογική γενικότερα, Αξίες, Έθνος, Θεσμοί, πρέπει ολοκληρωτικά να αποδυναμωθούν για την ΚΩΛΟ Τάξη που ΔΕΝ είναι νέα, αλλά αντιθέτως παλαιά, με άπληστα αυξανόμενες προσδοκίες και στόχους που δεν είναι άλλοι από την 1 (ΜΙΑ) - Παγκόσμια "κυβέρνηση", "δικαιοσύνη", "θρησκεία", "επιστήμη" με όπλο την "οικονομία". (Και όπου αυτή αργεί, επιβολή αυτών δια των όπλων, των μισθοφορικών στρατών, και των πολυεθνικών εταιριών).

Ας χαίρονται την "νέα" Τάξη τους όσοι την υπηρετούν.
Το ΣΥΣΤΗΜΑ είναι με το μέρος τους και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που περνάει αυτό γίνεται όλο και απόλυτο, ισχυρό, μονόμπαντο.

Έχει επιτύχει να δημιουργήσει και ελέγχει το "ρεύμα" που έντεχνα διαμορφώνουν καθημερινά, "μάθηση" δια της επαναλήψεως), οι χρυσοπληρωμένοι τηλε-καθοδηγητές - "ευαγγελιστές" του.

Και ως "ρεύμα", μπορεί και προσφέρει περισσότερες "ευκαιρίες", κάλυψη, πλάτες και ανοχή, για όσους πολεμούν και τάσσονται υπέρ του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.

Το INTERNET ΣΥΝΤΟΜΑ θα αποκαλυφθεί ότι αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο της Νέας Τάξης. Σχεδιάστηκε για να ελέγχεται από δημιουργίας του. Το μέσο που ακόμη και τώρα θεωρείται η τελευταία ελπίδα της ελεύθερης και δημοκρατικής έκφρασης - αντίστασης, ΠΟΛΥ σύντομα θα γίνει ξεκάθαρο σε όσους μπορούν να το αντιληφθούν, ότι θα χρησιμοποιηθεί για τον ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο λόγο. (Όπως τόσα και τόσα πράγματα, ιδέες, και εφευρέσεις).

Όταν λοιπόν το INTERNET, έχει πλήρως αντικαταστήσει ως μέσον ενημέρωσης και έκφρασης το χαρτί ως μέσω πληρέστερης ενημέρωσης.

Όταν το χρήμα όπως το έχουμε γνωρίσει θα εξαφανιστεί τελείως και θα υπάρχει μόνο το ηλεκτρονικό.
(Ως τελικό αποτέλεσμα της σημερινής ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ de facto αποδοχής του "μοντέλου" - CREDIT ECONOMY - ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΗΜΟΥ Οικονομίας με ΠΑΝΤΑ θετικό πρόσημο ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ - Να χρωστάς ΠΑΝΤΑ δηλαδή) - και με μπροστάρηδες μεταξύ άλλων τους: Trilateral Commitee, USA, ECB, FED, BIS, SDR).

Όταν γενικότερα, το ηλεκτρονικό BIT (0,1), αντικαταστήσει σε όλα το ΧΑΡΤΙ, και καθιερωθεί ως το μόνο μέσο, τότε ο ολοκληρωτισμός θα έχει βρεθεί μια ανάσα από την παγκόσμια κυριαρχία του.

Και τότε, το χαρτί θα αποτελεί ΞΑΝΑ το ΜΟΝΟ μέσο για ενημέρωση, επικοινωνία και επιβίωση.

Υπό το παραπάνω πρίσμα, το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΕΣΑΛΤΟ, οι άνθρωποι και οι ΙΔΕΕΣ που αυτό εκπροσωπεί, ήταν και ευελπιστώ να παραμείνει ένας από τους λίγους Φάρους φωτός στο σκοτάδι που καθημερινά απλώνεται όλο και περισσότερο.

Κουράγιο, Σοφία, Πίστη στις Ανώτερες Αρχές και Ιδέες, Υπομονή, Επιμονή, Αλληλεγγύη και Δύναμη για Αγώνα οι ευχές μου στους Ανθρώπους του Περιοδικού και σε όλους τους Λογικά σκεπτόμενους Ανθρώπους.

Και ΑΝ είναι, ας γραφτεί στην Ιστορία, ότι το ΡΕΣΑΛΤΟ ήταν και από τους μπροστάρηδες στους Αγώνες κατά της επικράτησης του ΝΕΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ της ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ των παγκόσμιων μονοπωλίων, της "ελεύθερης αγοράς", των πατεντών, της τοκογλυφίας και της φιλαργυρίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2

Η ψήφος μας στις επερχόμενες εκλογές, ίσως φανεί ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ από ποτέ, τουλάχιστον όσον αφορά τις τελευταίες δεκαετίες.

Ας κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του και ας το κρατήσει ΜΥΣΤΙΚΌ όπως προβλέπεται, ΠΟΙΟ κόμμα καλύτερα πιστεύει ότι ΕΝΑΝΤΙΏΝΕΤΑΙ στην Παγκοσμιοποίηση.

ΚΑΘΕ ενέργεια και σκέψη μετράει.

Πηγή:
Ρεσάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου