Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΕμΒολιασμός= η "ιερά εξέταση" της Ιατρικής... (μέρος1ο)

Από το Βατικανό, μέσω Μεγάλης Βρετανίας, έγινε "κλασική πρακτική" η μεσαιωνική πρακτική εμβολιασμών και εφαρμόζεται μέχρι τις μέρες μας προκαλώντας εκατομμύρια θύματα...



Σε μια προσπάθεια απομυθοποίησης της εσφαλμένης, αλλά ευρέως διαδεδομένης άποψης του κοινού για τη "χρησιμότητα" και "αναγκαιότητα" των εμβολίων, παραθέτω το παρακάτω περιεκτικό ιστορικό της "ανακάλυψης" των εμβολίων και της υιοθέτησης τους από την "ιατρική σχολή" της δύσης... Εάν κάποια σημεία του γραπτού ενοχλούν την προσωπική άποψη κάποιων αναγνωστών, ζητώ συμβολικά συγνώμη, καθώς δεν είναι στόχος μου με το παρόν κείμενο να πλήξω τις προσωπικές θέσεις των συνανθρώπων μου, αλλά απλά να συνδράμω στο ξεσκέπασμα της αλήθειας...

Η άγνωστη ιστορία της εφαρμοσμένης ιατρικής παράνοιας!
μετάφραση απόδοση Βίκυ Χρυσού

Καθορισμός των όρων για τo εν λόγω κείμενο

Οι αγγλικοί όροι Vaccination και inoculation χρησιμοποιούνται σήμερα δίχως διάκριση, ας έχουμε όμως υπ' όψη τί εννοούμε εδώ όταν λέμε:

Ανοσοποίηση:

Να έχει ένα άτομο ανοσία, να μην "κολλήσει" μία συγκεκριμένη νόσο, π.χ. εάν "περάσει" κανείς την παιδική ασθένεια της ιλαράς, αποκτά ανοσία για τη νόσο αυτή για την υπόλοιπη ζωή του / της.

Εμβολιασμός (Vaccination):

Ένεση του ασθενή με νοσογόνο υλικό από αγελάδες, μοσχάρια, πιθήκους, χοίρους ή άλλα ζώα που εισάγεται στο ανθρώπινο αίμα, προκειμένου να επιτευχθεί ανοσία σε ανθρώπινες ασθένειες όπως π.χ. αυτή της ευλογιάς.

Εμβολιασμός (Inoculation):

Η πρακτική της ενέσιμης εισαγωγής μίας ανθρώπινης νόσου στην κυκλοφορία του αίματος, όπως π.χ. αυτή της ευλογιάς, προκειμένου να επιτευχθεί ανοσία του ατόμου από την "αλίευση" της ευλογιάς.

Variolae:

Μεσαιωνική Λατινική ή επιστημονική ονομασία για την ΕΥΛΟΓΙΑ - μία αποκλειστικά ανθρώπινη ασθένεια που προκαλείται από το τσίμπημα, το "ρούφηγμα" αίματος από ένα έντομο, που ονομάζεται Cimex Lectularius ή κοριός.

Εμβόλιο (Vaccine):

Από τη λατινική λέξη για την ΑΓΕΛΑΔΑ. Όνομα που δόθηκε στη νόσο cowpox των βοωειδών, την οποία ο Jenner εισήγαγε σε ανθρώπους με ένεση, προκειμένου να καταστούν "αδιάβλητοι" από την ανθρώπινη ευλογιά.

Cowpox:

Η νόσος των μαστών αγελάδων, η οποία προκαλείται από το άρμεγμα αγελάδων με βρώμικα ή πληγιασμένα χέρια.

Vacca είναι η λατινική λέξη για την αγελάδα.



Μοσχάρι είναι ένας νεαρός ταύρος ή αγελάδα. Το Lymph (δηλητήριο, υλικό από Λεμφαδένες) για τα εμβόλια, προέρχεται από μόσχους.


Ο ταύρος είναι το αρσενικό.





Ο "γιατρός" Edward Jenner είναι ο πατέρας του σύγχρονου εμβολιασμού!!

Edward Jenner - ένα κομπογιαννίτης γιατρός - ήταν ο πατέρας της βρώμικης πρακτικής του εμβολιασμού:


Edward Jenner S.J. (1749 -1823).

Ο Edward Jenner ήταν S.J. - Ένας Slick Jesuit (Ιησουίτης)- που δίδαξε τον ιατρικό κόσμο πώς να χρησιμοποιεί τη δηλητηριασμένη ΒΕΛΟΝΑ. Ήταν ο πρώτος που συνέδεσε ασθένειες του ανθρώπου με εκείνες των ζώων. Η ιδέα αυτή άνοιξε τον δρόμο για τον εμβολιασμό και είναι υπεύθυνη για το θάνατο που πολλαπλασιάζεται σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η ιδέα πως άνθρωποι και ζώα συνδέονται και μοιράζονται τις ίδιες ασθένειες, οδήγησε στη θεωρία της Evilution (evil+evolution), η οποία είναι υπεύθυνη για το θάνατο του πνευματικού, που πολλαπλασιάζεται σε κατά πολλά περισσότερα εκατομμύρια ανθρώπων...

Στην ύπαιθρο του Gloustershire στην Αγγλία, όπου έζησε ο Jenner, οι αγρότες είχαν ένα μύθο ή δεισιδαιμονία ότι αν "κολλούσαν" cowpox (ασθένεια των αγελάδων που μεταφερόταν στους μαστούς των αγελάδων από άπλυτα ή ματωμένα-πληγιασμένα χέρια) θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν μια γητεία ή φυλακτό στο ανοσοποιητικό τους, από την "αλίευση" της ανθρώπινης ασθένειας της ευλογιάς.

Ο ιατράνθρωπος (medicine man) Jenner πήρε τον τοπικό μύθο ή το παραμύθι, που έλεγαν οι γριές γυναίκες στην περιοχή και το μετέτρεψε σε ένα επιστημονικό γεγονός. Αυτό το έκανε αφού πρώτα πήρε κάποια επιστημονικά διαπιστευτήρια (MD, FRS - Συνεργάτης της Royal Society). Στη συνέχεια έγραψε ένα βιβλίο και ΜΟΝΟ στη σελίδα του εξωφύλλου χρησιμοποίησε τον όρο VARIOLAE VACCINAE, που στην μεσαιωνική Λατινική γλώσσα σημαίνει: ευλογιά των αγελάδων. Έτσι "πάντρεψε" μια ανθρώπινη ασθένεια με μια ασθένεια των αγελάδων. Δεν υπήρξε ποτέ μια τέτοια ασθένεια, "ευλογιά των αγελάδων" μέχρι που ο "Δρ" Jenner την επινόησε για τον τίτλο του βιβλίου του...

Ο Jenner εφηύρε μια νέα ασθένεια - VARIOLAE VACCINAE - η ευλογιά των αγελάδων!


Εξώφυλλο του βιβλίου του Jenner, που γράφτηκε το 1798.


Παρατηρήστε πως ο ιατράνθρωπος Jenner χρησιμοποιεί έξυπνα την επιστημονική ονομασία για την ευλογιά, VARIOLAE και τη συσχετίζει με την ασθένεια των αγελάδων, cowpox. Το όνομα VARIOLAE VACCINAE δεν το αναφέρει ξανά μέσα στο βιβλίο του. Κύριο θέμα του βιβλίου του είναι μια ασθένεια με την ονομασία Horse GREASE, ως αιτία της ευλογιάς των αγελάδων. Ο Jenner κατάλαβε ότι πολύ λίγοι άνθρωποι θα διαβάσουν το βιβλίο, ενώ στην πραγματικότητα οι περισσότεροι θα δούν μόνο το εξώφυλλο και θα κάνουν μια ψυχική-νοητική σύνδεση μεταξύ της ανθρώπινης ευλογιάς και της νόσου Cowpox των αγελάδων.

Ο Δρ Charles Creighton - ένας λαμπρός γιατρός από τη Σκωτία - εξέθεσε το τέχνασμα του Jenner στο αριστοτεχνικό βιβλίο του: Jenner και εμβολιασμός.



Δρ Charles Creighton

O Δρ Creighton γράφει χαρακτηριστικά
"Ο τίτλος του βιβλίου του Jenner για την cowpox είναι: "Μια έρευνα για τα αίτια και τα αποτελέσματα της Variolae Vaccinae, μια ασθένεια που ανακαλύφθηκε σε ορισμένες από τις δυτικές κομητείες, κυρίως το Gloucestershire, γνωστή και με το όνομα Cowpox." Η ένσταση θα μπορούσε να σημειωθεί και για τη λέξη «ανακαλύφθηκε», αλλά ας το αφήσουμε να περάσει. Η κατευθυντήρια γραμμή βρίσκεται στον τίτλο που εφευρέθηκε, το χαρακτηρισμό Variolae Vaccinae, το οποίο είναι ένα μοναδικό όνομα στο σύντομο τίτλο. Τώρα, Variolae Vaccinae είναι η λατινική ονομασία για την ευλογιά των αγελάδων.

Μια επίδραση στις αγελάδες και τους γαλακτοπαραγωγούς, που ήταν γνωστή στη χώρα για πολλές γενιές, ως cowpox, εισάγεται ξαφνικά ως "νέα ανακάλυψη", σαν να μην είχε ποτέ πριν ακουστεί, "βαφτισμένη" απλώς με ένα καινούργιο όνομα. Αυτό το νέο όνομα που είναι στην πρώτη γραμμή του τίτλου και που επισκιάζει το παλιό όνομα της νόσου -όπως ήταν πριν γνωστή στη χώρα-, τόσο μέσω της υπεροχής του, όσο και με την επίφαση της επιστημονικής ακρίβειας, αλλά και για τους σκοπούς της σύντομης αναφοράς, γίνεται το μοναδικό όνομα που επικρατεί. Αυτή η καινοτομία που εισάγεται για έναν τίτλο-σελίδας και μόνο είναι εκπληκτική.

Ο Jenner ποτέ δεν λέει, στην εισαγωγή ή στο κείμενο του, ότι το όνομα είναι ένα καινούργιο, πράγμα στο παρελθόν αδιανόητο στην κτηνιατρική ή τα ιατρικά γραπτά. Ποτέ και πουθενά δεν λέει ούτε μία λέξη για να δικαιολογήσει την εφεύρεσή της. Ποτέ δεν τη χρησιμοποιεί -ούτε μια φορά- στην εισαγωγή ή σε ολόκληρο το κείμενο του βιβλίου του. Αλλά εκεί που βρίσκεται, στον τίτλο και μόνο, αφορά υποτίθεται την πλήρη, σωστή και επιστημονική ονομασία της ασθένειας, που οφείλει -και πράγματι αντιγράφεται- σε περιοδικά και επαναλαμβάνεται με εκατοντάδες τρόπους, όταν δεν πρόκειται καν για μια λέξη από το δοκίμιο, που να την περιέχει και να αντιγράφεται ή να επαναλαμβάνεται. Μεταφέρουν με αυτό τον τρόπο με λίγα λόγια, όλες τις εξουσίες ιδεών με ένα περιγραφικό συνώνυμο για ένα άγνωστο πράγμα."
(Jenner και εμβολιασμός, Δρ Charles Creighton, σ. 44).

Αυτό είναι σαν να λέμε ότι ένα horse chestnut (αγριοκάστανο, ένα δέντρο) και chestnut horse (καστανό άλογο) είναι το ίδιο πράγμα ή ότι ένα σκαθάρι (beetle, ένα έντομο) είναι το ίδιο με έναν BEATLE (μέλος του ροκ συγκροτήματος).

Η μόνη σχέση μεταξύ της ευλογιάς-smallpox και της cowpox είναι ότι και τα δύο ονόματα λήγουν σε POX. Οι λέξεις Heaven και Hell ξεκινηνούν με το ίδιο "H", αλλά πρόκειται για πολύ διαφορετικούς τόπους.


Ο Jenner εμβολιάζοντας το 18 μηνών γιο του με swinepox. Ο γιος του θα πεθάνει από φυματίωση, στα 20 χρόνια του.



"Κάνοντας το τρύπημα." Ο Jenner inoculates/εμβολιάζει ένα 8χρονο αγόρι ονόματι James Phipps με cowpox. Το αγόρι θα πεθάνει από φυματίωση στα 21 του.

****



Ο αιγυπτιακός θεός Thoth με μορφή μπαμπουίνου.



Ο Δαρβίνος -Erasmus Darwin S.J. (1731-1802).

Ο μύθος "Πιθήκους μετατρέπονται σε ανθρώπους" είχε κλαπεί από τον Darwin από την αρχαία Αίγυπτο...

Ο Erasmus Darwin (άλλος γιατρός) ήταν ο παππούς του ape-man Κάρολου Δαρβίνου. Δεδομένου ότι ο Jenner ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι και τα ζώα έχουν τις ίδιες ασθένειες, το επόμενο βήμα ήταν να διαδωθεί η ιδέα ότι είχαν έναν κοινό πρόγονο.

Ο Δαρβίνος είναι ο πατέρας του άλλου μύθου, που ονομάζεται η θεωρία της εξέλιξης. Την έκλεψε από τους Αιγύπτιους και ποτέ δεν πλήρωσε δεκάρα για τις αμοιβές των "πνευματικών δικαιωμάτων". (Ας σημειωθεί πως τούτος ο μύθος διδάσκεται στα σχολεία όλου του κόσμου και πως κάποιοι "καλλιεργημένοι" άνθρωποι αντιδρούν στο γεγονός πως οι Έλληνες δεν τη διδάσκονται "ορθώς" και δεν την υιοθετούν ως έχει... ακόμη και μέσα από συλλόγους προώθησης του Δαρβινισμού... η παράνοια σε σύγχρονη έκδοση"... σημ. Β.Χ.)

Αυτό είναι αυτό που είπε ο Δαρβίνος στο Jenner σχετικά με τους εμβολιασμούς του:
"Ο Δρ Erasmus Darwin, ο διάσημος συγγραφέας του Zoonomia, έγραψε στον Jenner στις 24 Φλεβάρη του 1802 (λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατο του): «Σε λίγο χρονικό διάστημα μπορεί να προκύψει να γίνεται την ίδια μέρα η βάπτιση και ο εμβολιασμός των παιδιών." ("In a little time it may occur that the christening and vaccination of children may always be performed on the same day.")
(Jenner και εμβολιασμός, ο Δρ Creighton, σ. 188).


Τόσο η βάπτιση, όσο και ο εμβολιασμός είναι εφευρέσεις του ίδιου παλιού φιδιού, του διαβόλου.


Charles ape-man Darwin S.J. (1809-1882)

Κανείς άλλος εκτός από τον ίδιο τον παλιό Βελζεβούλ δεν έχει στείλει περισσότερες ψυχές στην κόλαση από αυτό τον πιθηκάνθρωπο. Ο παππούς του και ο Jenner έθεσαν τα θεμέλια της τρελής ιδέας να μετατραπεί ο μύθος της εξέλιξης σε επιστημονικό γεγονός.


Η πρακτική Εμβολιασμού προήλθε από την αρχαία Αίγυπτο, μέσω της Ινδίας



Isis ή Hathor-η αιγυπτιακή θεά ιερή αγελάδα.

Το όνομά της σημαίνει "η κατοικία του Horus, Όρου", διότι θεωρήθηκε ότι ο Horus-Όρος, ως ο Θεός Ήλιος, ερχόταν κάθε βράδυ για να ξεκουραστεί στο στήθος της πριν να ξαναγεννηθεί με το ξύπνημα της αυγής. Η Hathor είναι η μεγάλη ουράνια θεά, που ως ουράνια αγελάδα γέννησε το σύμπαν. Παριστάνεται συχνά ως μια αγελάδα ή με βοοειδή χαρακτηριστικά, όπως κεφαλή, αυτιά, αγελάδας, ή κέρατα στην κόμμωση της.

Η Hathor ήταν η θεά της χαράς και της μητρότητας και η ενσάρκωση όλων των θετικών χαρακτηριστικών των γυναικών. Ήταν επίσης η θεά της μουσικής, του τραγουδιού, του χορού και της ανάλαφρης εγκάρδιας ευχαρίστησης και επρόκειτο ουσιαστικά για μια θεά Σελήνη. Θεωρούνταν επίσης προστάτιδα των εγκύων γυναικών και των μαιών. Το κύριο κέντρο λατρείας της ήταν στη Dendera, όπου λατρευόταν μαζί με τον σύζυγό της Horus-Όρο.

Η Hathor ήταν η θεά της ανωτάτης σεξουαλικής πράξης στην Αίγυπτο, και ταυτίζεται άμεσα με την Θεά Αφροδίτη στους Έλληνες. Ο Ναός της στην Dendera ήταν ο "Οίκος της μέθης και της απόλαυσης". Κύρια χαρακτηριστικά της ήταν δύο όργανα που τα χρησιμοποιούσαν σε ιεροτελεστίες οι ιέρειες της, το sistrum, μία χάλκινη ιερή "κουδουνίστρα" και το menat, ένα φαρδύ περιδέραιο με χάντρες που έφερε ένα αντίβαρο αρκετά μακρύ ώστε να μπορεί να κρατιέται στο χέρι, το οποίο φορούσε μόνο η Hathor, αλλά χρησιμοποιούνταν και από τις ιέρειες της ως μέσο θεραπείας. (μη μου πείτε πως δεν αναγνωρίζεται σημεία που επιβιώνουν παράλληλα μέχρι σήμερα μέσα στην ορθόδοξη εκκλησία...? π.χ. η "ζώνη της Παναγίας"? σημείωση Β.Χ.)

Στην Ελλάδα ήταν η θεά γνωστή και ως Diana (Διώνη- Δανάη?) της Εφέσου και στη Ρώμη ως Venus -Αφροδίτη. Η Παπική Ρώμη την έκλεψε αργότερα από τους Αιγυπτίους ... και την αποκάλεσε Θεοτόκο - Παρθένο Μαρία (Virgin Mary!!)

Κατά τη διάρκεια του σκοτεινού Μεσαίωνα, η Παπική Ρώμη είχε απλώσει μια λαβή θανάτου στην Ευρώπη. Οι τέσσερις ιππείς της Αποκάλυψης - πόλεμος, λιμός, ασθένειες και θάνατος - ηγούνταν και καταπατούσαν όλο τον κόσμο για πάνω από 1000 χρόνια. Η έλλειψη προσωπικής υγιεινής και αποχέτευσης οδήγησαν σε επιδρομές και επιδημίες, που προκάλεσαν το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων.

Οι καλογηρικοί, μοναστικοί οίκοι και τάγματα έδιναν την κατεύθυνση στην πορεία της ιστορίας που έλαβε τότε χώρα κατά τη διάρκεια αυτής της σκοτεινής νύχτας του κόσμου:


Ο Αντώνιος (251 με 330), ήταν ο ιδρυτής του Ρωμαιοκαθολικού μοναστικού τάγματος.

Ο Αντώνιος, ήταν ένας Αιγύπτιος ερημίτης και ιδρυτής του Ρωμαϊκού μοναστικού τάγματος. Ήταν ο προστάτης άγιος των χοίρων. Σε αυτή την εικόνα εμφανίζεται με το αγαπημένο του ζώο κάτω από το μανδύα του. Λόγω του γεγονότος ότι οι Ρωμαιοκαθολικοί μοναχοί ποτέ δεν έκαναν μπάνιο, κανείς δεν πλησίαζε πολύ κοντά σε αυτούς για να ακούσουν τι έλεγαν.

Με το ευλογημένο ξημέρωμα της Μεταρρύθμισης, ο σατανάς είδε τα χειρόγραφα στην είσοδο (πόρτα) στον τοίχο. Μια αποκατεστημένη Βίβλος θα έφερνε τις ευλογίες του Χριστιανισμού: την αλήθεια, την καλή υγεία, την υγιεινή, την αποχέτευση και ότι η Ευρώπη δεν είχε δει για πάνω από 1000 χρόνια.

Ο Σατανάς δεν είχε ωστόσο σκοπό να παραμερίσει ή να πεθαίνει. Ανέδειξε τον πρωταθλητή του, τον Ιγνάτιο LIEola, για να αντισταθεί και να καθυστερήσει το ξημέρωμα της ευλογημένης μέρας.


Ιγνάτιος LIEola (1491 - 1556) (κ. I.H.S.).

Ο LIEola ("όλο ψέμα" το όνομα αυτού? σημ. μετφ.) διαπίστωσε ότι οι Ευρωπαϊκοί δαίμονες ήταν ανήμποροι να αντισταθούν στο ξίφος του Λόγου του Θεού και έτσι αποφάσισε να στείλει τους μαθητές του στις τέσσερις γωνιές της γης, προκειμένου να βρεθεί πιο ισχυρό δηλητήριο για να σκοτώσει τη Μεταρρύθμιση.

Ένας από αυτούς, ο Francis Xavier απεστάλη στην Ινδία και την Ιαπωνία.


Ιησουίτες ιερείς σε επαφή με τους πιο ισχυρούς "σαμάνους" (medicine men)
προκειμένου να βρεθεί ένα πιο ισχυρό δηλητήριο ικανό να σκοτώσει τη Μεταρρύθμιση.



Francis Xavier (1506 -1552) απεστάλη στην Ινδία και την Ιαπωνία.

Ο Francis Xavier απεστάλη στην Ινδία και ο ίδιος είχε επαφή με τους πιο ισχυρούς Brahmin (βραχμάνους) ιερείς και "σαμάνους". Βρέθηκε εκεί προκειμένου να μάθουν οι Ιησουίτες τον τρόπο εμβολιασμού των βραχμάνων, που τον χρησιμοποιούσαν προκειμένου να κατευνάσουν το φαύλο, εκδικητικό δαίμονα της ευλογιάς.


Μια γυναίκα Malaba τρυπάει τη θεάς της ευλογιάς, (κάνοντας επίκληση), ενώ στο κεφάλι της φέρει φλόγες ως συμβολισμό της νόσου.



Μια Θρησκευτική Δραματική αναπαράσταση της δύναμης της θεάς της ευλογιάς των ινδουιστών.

"Η θεά στέκεται με δύο ανυψωμένα μαχαίρια, απειλώντας με χτυπήματα δεξιά και αριστερά. Μπροστά της είναι ένα συγκρότημα από εκτελεστές της εκδίκησης της. Δύο από αυτούς φορούν κόκκινες μάσκες, φέρουν μαύρες ασπίδες και κραδαίνουν γυμνά scimitars. Λευκές γραμμές, σαν ακτίνες πάνω σε άλλους αποτελούν ένδειξη λοίμωξης.

Στα αριστερά υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που φέρουν στίγματα, τους επεβλήθη η ασθένεια, νοσούν. Καμπάνες είναι κρεμασμένες στα cinctures τους, ενώ μερικοί από αυτούς κουνούν μαύρα φτερά με τα χέρια τους. Μπροστά τους προηγούνται μουσικοί με τύμπανα, οι οποίοι ζητούν οίκτο από τη θυμωμένη θεότητα. Πίσω από την θεά, στα δεξιά, υπάρχει μια συντροφιά νεαρών γυναικών που χαμογελούν με ευγνωμοσύνη για τη ζωή και την ομορφιά τους, που έχει γλιτώσει και οι οποίες μεταφέρουν σε καλάθια στα κεφάλια τους ευχαριστίες και προσφορές.

Υπάρχει, παράλληλα, ένα μικρό αγόρι με ένα κουδούνι στο ζωνάρι του, το οποίο φαίνεται να μεταφέρει κάτι από το δεξιό χέρι της θεάς. Η δράση αυτή μπορεί πιθανώς να είναι συμβολική του εμβολιασμού. Σε μια χώρα όπου κάθε σκέψη, λέξη και πράξη είναι απλή επανάληψη αυτών των προγονικών κυττάρων τους, μια σύνθεση όπως αυτή φέρει τη σφραγίδα της μεγάλης αρχαιότητας."
(Ιστορία του Εμβολιασμού & εμβολιασμός, μνημόνια Διάλεξη, AMA, σ. 18 - History of Inoculation & Vaccination, Lecture Memoranda, A.M.A., p. 18).).

Οι Ιησουίτες έγιναν πρόθυμοι φοιτητές των βραχμάνων medicine men:
"Ο άνθρωπος, που μετά τον Xavier είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ινδία, αλλά ο οποίος επίσης διέστρεψε το χαρακτήρα της αποστολής και παρουσίασε την πιο απεχθή ειδωλολατρία, ήταν o πατέρ Francis Nobili. Κατέληξε στη Madura το 1606 και με έκπληξη διαπίστωσε, πως ο Χριστιανισμός είχε σημειώσει μικρή πρόοδο σε σχέση με ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός το οποίο απέδιδε στην έντονη αποστροφή που είχαν οι Ινδοί για τους Ευρωπαίους και στο γεγονός, πως οι Ιησουίτες, αφού οι ίδιοι τους απευθύνονται κυρίως στους παρίες, είχαν προκαλέσει την εντύπωση πως ο Χριστός πρέπει να θεωρηθεί ως παρίας «Θεός».

Έτσι αποφάσισε να παίξει το ρόλο ενός ινδουιστή και βραχμάνου. Αφού πληροφορήθηκε με τρομερή ακρίβεια τις τελετές τους, τους τρόπους και τη γλώσσα τους, ο ίδιος παρουσίασε τον εαυτό του ως Saniassi, ενός βραχμάνου της τέταρτης και πιο τέλειας τάξης. Μάλιστα με ατάραχη θρασύτητα ισχυρίστηκε ότι είχε έρθει για να αποκαταστήσει τον τέταρτο δρόμο προς την αλήθεια, ο οποίος υποτίθεται ότι είχε χαθεί πολλές χιλιάδες χρόνια πριν.

Υπέβαλε τον εαυτό του στις μετάνοιες και την τήρηση τους, οι οποίες ήταν πολύ οδυνηρές, στην αποχή από όλα όσα είχαν ζωή, όπως τα ψάρια, το κρέας, τα αυγά, σεβάστηκε τις προκαταλήψεις τους και πάνω απ 'όλα σεβάστηκε τη διατήρηση της διάκρισης των τάξεων. Ήταν απαγορευμένο στους κατηχούμενους παρίες να εισέρχονται στον ίδιο ναό με τους Sudras ή τους βραχμάνους. Όλα αυτά ήταν η αρχή των εν λόγω ειδωλολατρικών τελετών και δεισιδαιμονιών με τις οποίες έχει μολυνθεί η χριστιανική θρησκεία."
(Ιστορία των Ιησουϊτών, Ι. Β. Nicolini, σ. 108).

Ο Δρ. J. Ζ. Holwell είχε στείλει μία πιο αναλυτική έκθεση των εν λόγω θρησκευτικών τελετών στο College of Physicians του Λονδίνου το 1767.
"Ο εμβολιασμός (inoculation) γίνεται στο Indostan από μια συγκεκριμένη φυλή/κάστα των Bramins. Η υπηρεσία αυτή τους έχει ανατεθεί από τα διάφορα κολέγια της Bindoobund, της Eleabas, του Benares και άλλων, σε ετήσια βάση και καλύπτουν όλες τις μακρινές επαρχίες: διαιρούνται σε μικρές ομάδες, τριών ή τεσσάρων ατόμων, σχεδιάζουν τις πορείες των ταξιδιών τους τόσο σοφά, ώστε να φτάνουν στον τόπο του προορισμού τους, σε διάστημα τέτοιο, ώστε να απέχουν μόνο για ένα μήνα από το ψάρι, το γάλα, και το γκι (ένα είδος του βουτύρου που φτιάχνεται συνήθως από γάλα βουβάλων), η απαγόρευση των ψαριών (στο διαιτολόγιο) αφορά μόνο τους από καταγωγή Πορτογάλους και μωαμεθανούς, που αφθονούν σε κάθε επαρχία της αυτοκρατορίας."
(An Account of the Manner of Inoculating for the Smallpox in the East Indies, Dr. J. Z. Holwell, F.R.S.).



η κυρία Mary Wortley Mongau (1689 με 1762).

Κατά το έτος 1717, η κυρία Mary Wortley Montagu υπήρξε το προπέτασμα καπνού των Ιησουϊτών που χρησιμοποιήθηκε για την εισαγωγή αυτού του ινδικού θρησκευτικού τελετουργικού στην Αγγλία. Η κυρία Μαρία δεν ήταν καν γιατρός. Ο εμβολιασμός ή variolation "επικυρώθηκε" από τη βασιλική οικογένεια, όταν εμβολιάστηκαν 2 κόρες του πρίγκιπα της Ουαλίας. Βάρβαρο καθώς ήταν αυτό το θρησκευτικό τελετουργικό, ήταν η ανθρώπινη νόσος της ευλογιάς, που εγχύθηκε στην κυκλοφορία του αίματος τους.

Ο εμβολιασμός ήταν το ΠΟΔΙ- στην -ΠΟΡΤΑ για να προετοιμάσει το λαό για κάτι πολύ χειρότερο.


Edward Jenner (1749 -1823)

Όταν ο Jenner εφηύρε την Variolae Vaccinae του ή αλλιώς ευλογιά των αγελάδων, φύτεψε το δόλιο σπόρο της ιδέας, πως οι άνθρωποι μοιράζονται τις ίδιες ασθένειες με τα θηρία... και ως εκ τούτου πρέπει να σχετίζονται. Αυτό άνοιξε την πόρτα στον εμβολιασμό ή/και την έγχυση ζωικών ασθενειών στον άνθρωπο. Αυτή η νέα παράξενη ιεροτελεστία εξαπλώθηκε σαν την πανούκλα σε ολόκληρη την Αγγλία.

Δεν περιορίστηκε ωστόσο στην Αγγλία, διότι σύντομα εξαπλώθηκε στην ηπειρωτική Ευρώπη και διέσχισε ακόμη και τον ωκεανό φτάνοντας στην Αμερική.

Δρ Luigi Sacco - ο "Jenner" της Ιταλίας
«Δεν ήταν ασυνήθιστο," έγραφε ο Marshall στο Jenner, "να βλέπει κανείς τα πρωινά στο δημόσιο εμβολιασμό στο Νοσοκομείο, μια πομπή ανδρών, γυναικών και των παιδιών, να περνά στους δρόμους μαζί με έναν ιερέα που μεταφέρει ένα σταυρό, για να έρχονται να εμβολιαστούν. Με αυτές τις δημόσιες εκδηλώσεις, σημαίνει ότι δεν συνάντησε κάποια αντίσταση και οι ίδιοι οι απλοί άνθρωποι εκφράζουν την πεποίθηση, ότι αυτή ήταν μια ευλογία που στάλθηκε από τον ουρανό, αν και ανακαλύφθηκε από ένα αιρετικό και εξασκείται από έναν άλλο. "
(Jenner και εμβολιασμός, ο Δρ Creighton, σ. 288).

Δρ Francis Xavier Balmis - ο "Jenner" της Ισπανίας
"Μεγάλη εκδήλωση σε σχέση με την Ισπανία ήταν η εκστρατεία του Δρ Francis Xavier Balmis, του γιατρού, προς την Καθολική Αυτού Μεγαλειότητα του. Αυτός απέκτησε σύμβαση για τη χρήση του εμβολιασμού στις αποικίες στην Αμερική και την Ασία και την κάλυψη των εξόδων του από την ελεύθερη διαπραγμάτευση του εμπορεύματος. Απέπλευσε από την Corunna στις 30 του Νοέμβρη του 1803, με είκοσι δύο παιδιά για την διάδοση του ιού.

Κατ' αρχήν πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των Καναρίων Νήσων, στη συνέχεια πήγε στο Πόρτο Ρίκο, ενώ στο Καράκας η ομάδα χωρίστηκε, ο Don Francis Salvani ανέλαβε τη διαδικασία στο Περού και τη Χιλή και ο Balmis συνέχισε στην Κούβα και το Μεξικό, διασχίζοντας και τον Ειρηνικό προς τις Φιλιππίνες με είκοσι έξι παιδιά -για να διατηρηθεί η διαδοχή του ιού - και από εκεί πέρασε έως το Μακάο και το Canton. Έχοντας περιπλεύσει τον κόσμο ως εμβολιαστής και έμπορος, ο Balmis επανήλθε στο προσκήνιο στη Μαδρίτη με μεγάλη λαμπρότητα και φίλησε το χέρι του Βασιλιά στις 7 Σεπτεμβρίου του 1806. . . "
(The Story of the Great Delusion, William White, p. 401)


Ο Λουί Παστέρ - ο "Jenner" της Γαλλίας

Ο Louis Pasteur ήταν ο Jenner της Γαλλίας. Διεξήγαγε όλα τα είδη μακάβριων πειραμάτων σε ζώα, προκειμένου να αποδείξει τη θεωρία του περί μικροβιακής φύσης της νόσου. Οι πρόγονοί του ήταν Ουγενότοι που αναγκάστηκαν να αγκαλιάσουν το "ρωμανισμό" (Romanism) μέσω της Ιεράς Εξέτασης.


Λουί Παστέρ (1822 - 1895)

Η παστερίωση του γάλακτος οφείλει το όνομά της στον Pasteur. Στη διαδικασία αυτή θερμαίνεται το γάλα έως ότου όλα τα θρεπτικά συστατικά καταστραφούν από το βράσιμο. Δεν επιτρέπεται να πίνουμε γάλα πραγματικό, αλλά η ιατρική ιερά εξέταση μας επιτρέπει να εμβολιαζόμαστε με άρρωστους λεμφαδένες μοσχαριών.


ακολουθεί το 2ο μέρος....

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/09/blog-post_5502.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου