Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

ΣΟΚ! Σύριος πρόσφυγας ξυλοκόπησε την 14χρονη "σύζυγό" του!

Έκπληκτοι έμειναν χθες το απόγευμα οι άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας στο χώρο που γίνεται η ταυτοποίηση των προσφύγων στο Μαλαγάρι, όταν ξαφνικά μπροστά στα μάτια τους, ένας άνδρας 28 ετών (Σύριος) έβγαλε μέσα από μια σκηνή, ένα 14χρονο κορίτσι και άρχισε να το ξυλοκοπεί με απίστευτη μανία!

Ήταν τόσο μεγάλη η οργή του, που της προκάλεσε στο πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα της πολλά τραύματα από τα συνεχή χτυπήματα στο έδαφος!!!

Άμεσα και παρ' όλη την αντίσταση που προέβαλε προχώρησαν στη σύλληψή του και την προσαγωγή του στο Λιμεναρχείο ενώ το 14χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και ειδικά στο πρόσωπό της!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος δηλώνει σύζυγος της 14χρονης και η συμπεριφορά του είναι αποτέλεσμα της άρνησής της να εκδοθεί με ομοεθνείς του!!!

Η 14χρονη επιβεβαιώνει ότι είναι συζυγός της, αλλά είναι ένα ερώτημα κάτω από ποια ψυχολογική πίεση (που της ασκείται) μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.

Οι αρχές δεν μπορούν ακόμη να διασταυρώσουν αν πράγματι είναι νόμιμη σύζυγος του 28χρονου η 14χρονη κοπέλα, αφού δεν υπάρχουν διαβατήρια στην κατοχή τους, ώστε να διασταυρωθεί η νομιμότητα του γάμου, ή πρόκειται για εκμετάλλευση ανηλίκου από ενήλικα.

Ο 28χρονος κρατείται από χθες το βράδυ στο κρατητήριο του Λιμεναρχείου Σάμου και αναμένονται οι εξετάσεις των αξονικών ώστε να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα για πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικη...

Η κοπέλα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο της Σάμου όπου το προσωπικό της παρέχει την απαραίτητη αγωγή...

Είναι απίστευτο το τι μπορεί να συμβαίνει με τους πρόσφυγες αφού δυστυχώς υπάρχουν και τέτοια περιστατικά και ουσιαστικά η ελληνική πολιτεία (και όχι μόνο) είναι δύσκολο να ελέγξει.

Ελπίζουμε όμως τουλάχιστον να υπάρχει παραδειγματική τιμωρία για αυτούς που εκμεταλεύονται ανθρώπινες παιδικές ψυχές!

http://i-samos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου