Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΗΠΑ: Άνδρας ντύθηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο για να αντιδράσει στην απαγόρευση κάθε χριστουγεννιάτικου στολισμού στους σταθμούς της Νέας Υόρκης!


Μετά την απόφαση του Εβραιοαμερικάνου δημάρχου της Νέας Υόρκης Mike Bloomberg, να μην υπάρχουν χριστουγεννιάτικα δέντρα και άλλες διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικες στους σταθμούς των λεωφορείων και των φέρρυ μπωτ της Νέας Υόρκης, για λόγους «ασφαλείας» (αφού, όπως λέει, δέχτηκε μηνύσεις!) ένας άνθρωπος, ο Scott LoBaido βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να αντιδράσει στην καταιγίδα της ‘πολιτικής ορθότητας’ και να φέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων στο τερματικό σταθμό των Φέρρυ Μπωτ στο Staten Island.
Ο Scott είπε στην NY Daily News ότι ξόδεψε περίπου 400 δολάρια για να προμηθευτεί το δέντρο - κοστούμι του. Στο δικτυακό του τόπο ο LoBaido μας λέει ότι είναι ένας αυτοδίδακτος καλλιτέχνης και 4ης γενιάς Νεουρκέζος.
Τα έργα του επικεντρώνονται στην αμερικανική σημαία και το 2010, ο LoBaido ζωγράφισε την "μεγαλύτερη στον κόσμο τοιχογραφία" με την σημαία της Αμερικής. Για την τοιχογραφία που καλύπτει 150.000 τετραγωνικά πόδια απαιτήθηκαν 900 λίτρα βαφής.
Ο LoBaido ονόμασε την απαγόρευση μια ολοκληρωτική παράδοση στην "πολιτικά ορθή ατζέντα που σαρώνει όλο το έθνος".
Η διαμαρτυρία του τράβηξε την προσοχή της αστυνομίας και των αξιωματούχων της πόλης.
"Οι αντιδράσεις όλων ήταν απόλυτα, απόλυτα θετικές", δήλωσε ο LoBaido. "Οι άνθρωποι με ευχαριστούσαν και αγκάλιαζαν το δέντρο."
"Ήθελα να ανέβω στο πλοίο για μια βόλτα, αλλά το δέντρο ήταν πάρα πολύ ψηλό και δεν μπορούσε να περάσει την πόρτα", αστειεύτηκε.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου