Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ: «Δικαιοσύνη το Φέργκιουσον»: Κατέβασαν από το αυτοκίνητο λευκό ηλικιωμένο με οξυγόνο και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο


Ένας λευκός ηλικιωμένος άνδρας, με μια δεξαμενή οξυγόνου, δέχτηκε βίαιη επίθεση από "διαδηλωτές" στο πάρκινγκ της FaraciPizza στην οδό Florissant στο Ferguson, στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Προφανώς οι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια τον πέταξαν έξω και τον πάτησαν με το ίδιο του το αυτοκίνητο!

Οι δράστες είναι δύο μαύροι άνδρες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας.

Στο βίντεο μπορείτε να ακούσετε μάρτυρες να λένε στον δημοσιογράφο ότι ο ηλικιωμένος άντρας δέχτηκε επίθεση με την δεξαμενή οξυγόνου του, τον κατέβασαν από το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια τον πάτησαν με το δικό του αυτοκίνητο.

Ένα μάρτυρες, λέει ότι το αγνώστων στοιχείων θύμα πήγαινε στο αυτοκίνητό του για να πάρει μια νέα δεξαμενή οξυγόνου, όταν οι κακοποιοί του επιτέθηκαν.

Το τηλεοπτικό συνεργείο που κατέγραφε την όλη εκδήλωση  έκανε έκκληση για βοήθεια.

Το ασθενοφόρο κατέφθασε στη σκηνή και μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή του είναι άγνωστη.

Η πιτσαρία Faraci είχε επίσης ζημιές από εμπρησμό το ίδιο βράδυ.

Ο υποστηρικτές του Mike Brown είχαν και στο παρελθόν βάλει στόχο την πιτσαρία Faraci. Είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στην πιτσαρία στα τέλη Σεπτεμβρίου και φώναζαν «ρατσιστική πιτσαρία»! Ισχυρίστηκαν ότι ο ιδιοκτήτης ήταν «ρατσιστής» επειδή έδειξε το όπλο του στην τσέπη του την πρώτη φορά που ο όχλος των διαδηλωτών μαζεύτηκε μπροστά από το κτίριο του. Στις αρχές Νοεμβρίου, έριξαν βόμβες μολότοφ στο κτίριο αφήνοντας σημάδια καψίματος.


Κατόπιν του έστελναν απειλητικά μηνύματα στα social media για μήνες.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου