Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Καταγγελία Κούρδων: Οι Τζιχαντιστές επιτίθενται στο Κομπάνι μέσα από την Τουρκία

Έντονες υποψίες ότι η Τουρκία κάνει τα στραβά μάτια, και αφήνει μονάδες των Τζιχαντιστών να επιτεθούν στους Κούρδους που υπερασπίζονται το Κομπάνι, γεννούν οι καταγγελίες του μετώπου YPG (People's Defense Units) που δρα στις κουρδικές περιοχές της Συρίας.
Από την πλευρά της, η αντιπροσωπεία του PYD στην Ελλάδα, δηλαδή της πολιτικής “ομπρέλας”, κάτω από την οποία έχουν συσπειρωθεί οι Κούρδοι και στη χώρα μας, αναπαρήγαγε ουσιαστικά την καταγγελία του YPG.
Καταγγελία Κούρδων: Οι Τζιχαντιστές επιτίθενται στο Κομπάνι μέσα από την Τουρκία photo - 1
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Από σήμερα το πρωί, 29 Νοεμβρίου 2014, η Τουρκία συνεργάζεται και απροκάλυπτα πλέον με το Ισλαμικό Χαλιφάτο. Από τα ξημερώματα, το Κομπάνι δέχεται πολυμέτωπη επίθεση από την ISIS, η οποία ξεκίνησε ΜΕΣΑ από τα τουρκικά σύνορα. Χρησιμοποιήθηκαν αυτοκίνητα φορτωμένα με εκρηκτικά και υπάρχει και βίντεο με μισθοφόρους της τρομοκρατικής οργάνωσης να περνάνε στην περιοχή του Κομπάνι από την πλευρά των τουρκικών συνόρων.
Η πλευρά των συνόρων από τη μεριά του Κομπάνι βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Μονάδων Λαϊκής Προστασίας (YPG), αλλά η άλλη πλευρά βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, υπό τον έλεγχο της ISIS. Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”.
Καταγγελία Κούρδων: Οι Τζιχαντιστές επιτίθενται στο Κομπάνι μέσα από την Τουρκία photo - 2
Καταγγελία Κούρδων: Οι Τζιχαντιστές επιτίθενται στο Κομπάνι μέσα από την Τουρκία photo - 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου