Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Στους 70 οι δημόσιοι αποκεφαλισμοί στην Σαουδική Αραβία για το τρέχον έτος

αρχείο λήψης

Αυτή την εβδομάδα ένας άνδρας ονόματι Ali Agridas αποκεφαλίστηκε δημοσίως στη Σαουδική Αραβία για αγορά φαρμάκων.

Ο αποκεφαλισμός είναι μια αρκετά κοινή πρακτική στη Σαουδική Αραβία και ο συγκεκριμένος αποκεφαλισμός φέρνει τον αριθμό των κυβερνητικών εκτελέσεων στις 70 για το τρέχον έτος μέχρι τώρα.

Ο Ali Agridas φέρεται να ήταν ένας Τούρκος επισκέπτης ο οποίος ήταν στη Σαουδική Αραβία για ένα μεγάλο ταξίδι.Η χώρα διαθέτει σήμερα ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εκτελέσεων στον κόσμο και μέθοδος επιλογής είναι ο αποκεφαλισμός.Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση των ΉΠΑ ετοιμάζεται να ξεκινήσει πολέμους γιατί το ISIS συνεχίζει να δημοσιεύει βίντεο με αποκεφαλισμούς.Όπως με πολλές από τις βιαιότητες που συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή,έτσι και στη Σαουδική Αραβία η κυβέρνηση διαπράττει ελεύθερα φρικαλεότητες ενώ στα γειτονικά εδάφη υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής αποστολής γίνονται εισβολές.

Παρά την απίστευτη εξουσία που έχει το πολιτικό σύστημα στη Σαουδική Αραβία,η ανέλιξη της βασιλικής οικογένειας στην εξουσία έχει αρχίσει να ξεγλιστράει εφόσον ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας γερνά και η υγεία του έχει αρχίσει να επιδεινώνεται.

Ωστόσο απίθανο είναι να αλλάξει κάτι με τον θάνατό του,αφού σίγουρα οι διάδοχοί του θα συνεχίσουν προφανώς να έχουν τους ίδιους στόχους.

Πηγή: THE ANTI MEDIA

http://olympia.gr/2014/11/23/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου