Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η απάνθρωπη πολιτική του ελληνόφωνου κράτους στο θέμα του ασύλου

20121021-005736.jpgΗ φωτογραφία που παραθέτουμε είναι από την ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος. “Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις” κατηγορούν το κράτος ότι εξευτελίζει τους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο” είναι το θέμα και συνοδεύεται από την εικόνα που βλέπετε.
Θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Το ελληνόφωνο κράτος ασκεί μία απάνθρωπη, εγκληματική πολιτική στο ιερό θέμα του ασύλου.
Το άσυλο είναι ένας διαχρονικός θεσμός που χρονολογείται από τις πρώτες αναλαμπές ανθρώπινου πολιτισμού που συμπτωματικά ανεπτύχθει στη Γη την οποία κατοικούμε.Την Ελλάδα.
Όπως θα δείτε στην φωτογραφία, το πλήθος που περιμένει για να καταθέσει την αίτηση του 
είναι μάχιμοι άνδρες. Ούτε μία γυναίκα, ούτε ένα παιδί, ούτε ένας γέροντας ή έστω ένας πατέρας με την οικογένεια του.
Την ίδια στιγμή στις χώρες προέλευσης αυτών των ανθρώπων, γυναίκες σφάζονται ή καίγονται ζωντανές, παιδιά κομματιάζονται για όργανα ή αποτελούν ζωντανό στόχο για την διασκέδαση ισλαμοφασιστών.
Υπάρχουν λοιπόν εκατομμύρια δυστυχισμένων αμάχων που η Ελλάδα υποχρεούται να δώσει άσυλο και να τους γλιτώσει από το μαρτύριο από τα κτήνη που λυμαίνονται τους κοινωνικά ασθενέστερους.
Αντί αυτού, το άθλιο κράτος προσφέρει αφειδώς άσυλο στον τύπο ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για τις μεγαλύτερες θηριωδίες εις βάρος των αμάχων, των δυστυχισμένων. Αυτών που θα έπρεπε να έρχονται εδώ και να νιώθουν την Ελληνική φροντίδα.
Υπάρχει όμως ένα προβληματάκι. Δεν έχουν λεφτά. Τους παίρνουν τα πάντα κάτι μάχιμοι μαντραχαλάδες, συμμορίτες (όπως στην Συρία) ή κυβερνώντες (όπως στις υπόλοιπες μουσουλμανικές χώρες) και μετά τους παίρνουν την αξιοπρέπεια, τα όργανα και την ίδια την ζωή.
Έτσι, χιλιάδες κτήνη σαν τον Πακιστανό της Πάρου που πήρε άσυλο – εξπρές (τι έγινε ρε παιδιά ο φάκελος, θα ανοίξει κάποια στιγμή;), τους δολοφόνους του Λαζανά, του Καντάρη κλπ, βρίσκονται στην χώρα μας “προστατευόμενοι” την ίδια στιγμή που τα θύματα τους ξαναδολοφονούνται από την κρατική αναλγησία.
Δουλέμποροι ή θύματα δουλεμπόρων, αλλά και πράκτορες, ποινικοί, προδότες, ριψάσπιδες, χαίρουν αδίκως το αγαθό του ασύλου που σε αυτή την χώρα – όπως και η ελευθερία- διαφυλάχθηκε με το ιερό αίμα Ελλήνων αγωνιστών. Οι οποίοι αν μπορούσαν θα απελευθέρωναν από την κόλαση και τα γυναικόπαιδα, τους αδύναμους όλης της σκοταδιστικής ισλαμοφασιστικής εξουσίας. Η Ελευθερία και το άσυλο άλλωστε, είναι πανανθρώπινο αγαθό.
Ανεχόμαστε όμως το λίκνο του πολιτισμού να μετατρέπεται σε κέντρο ανθρωπιστικής τραγωδίας και τις ΜΚΟ πολυτελείας, να μας κουνούν και το δάχτυλο δείχνοντας μάλιστα και αυτές τις προκλητικές φωτογραφίες! Που αποδεικνύουν πραγματικά την βιομηχανία φρίκης που θρέφει όλο αυτό το συνονθύλευμα – από τους ισλαμοφασίστες δουλέμπορους και βατσιμάνηδες, πολιτικές κινήσεις, δημοσιογράφους, κρατικούς λειτουργούς. Το χρήμα του δουλεμπορίου είναι άφθονο, ενώ η πραγματική προσφυγιά βασίζεται μόνο σε καρδιές από χρυσάφι.
Πρόσφατη είναι μάλιστα η περίπτωση της “αντιρατσιστικής” ΜΚΟ “για τα δικαιώματα των γυναικών” που αποδείχτηκε ότι έριχνε κοπέλες στην πορνεία και έπαιρνε χορηγίες από σωματέμπορο.
Όσοι πολιτικοί λοιπόν δεν χρηματίζονται από αυτό το μαύρο χρήμα της φρίκης και του θανάτου, ας αναλάβουν πρωτοβουλία ώστε να ακυρωθεί άμεσα και να επανεξεταστεί κάθε χορηγημένο άσυλο με αυστηρότατους όρους και παροχή στα προξενεία και τις πρεσβείες μας στις εμπόλεμες ζώνες. Δεν μπορεί εδώ να κόβουν βόλτες οι ομοϊδεάτες των σφαγέων γυναικών και παιδιών την ίδια στιγμή που το Αιγαίο γεμίζει άψυχα παιδικά κορμιά από τις βάρκες που βουλιάζουν οι Τούρκοι δουλέμποροι όταν δεν έχουν τίποτε άλλο να εισπράξουν από τα δυστυχισμένα θύματα τους.
Κάθε ημέρα που περνά, γίνεστε συνεργοί εκατοντάδων δολοφονιών και συνένοχοι σε έναν μεγάλο εθνικό κίνδυνο που δημιουργείτε για την χώρα γεμίζοντας την με μάχιμους ανθρώπους που είναι είτε δόλιοι είτε αναίσχυντοι. Οι τίμιοι πολεμούν για το δίκαιο στις πατρίδες τους.
Φανταστείτε να ζητούσε και ο “Καραϊσκάκης” άσυλο στην Βιέννη…


http://olympia.gr/2012/10/21/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου