Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ξύλο και μαχαιρώματα μεταξύ Πακιστανών

Φωτ. αρχείου


Η ληστεία ήταν το κίνητρο σε δυο αιματηρά περιστατικά με θύματα Πακιστανούς που δέχθηκαν επίθεση από ομοεθνείς τους, στη Λακωνία και την Μαγνησία. Στην πρώτη περίπτωση οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ στη δεύτερη άφησαν πίσω τους ένα ματωμένο μαχαίρι που οδήγησε στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη.

Στη Σκάλα Λακωνίας, οι τρεις Πακιστανοί ηλικίας 33, 21 και 25 χρόνων που είχαν στοχοποιήσει έναν 28χρονο ομοεθνή τους σκαρφίστηκαν ένα κόλπο για να τον παρασύρουν σε αθέατο σημείο. Ζήτησαν δήθεν τη βοήθειά του για να μεταφέρουν έναν συμπατριώτη τους στο νοσοκομείο και, μόλις τον ξεμονάχιασαν, όρμησαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν τραυματίζοντάς τον! Άρπαξαν όσα χρήματα είχε και τράπηκαν σε φυγή, αλλά το θύμα ειδοποίησε αστυνομικούς που τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν λίγο αργότερα. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Σπάρτης.

*** Στο Βόλο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αναζητούν έναν 21χρονο Πακιστανό που επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 30χρονο ομοεθνή του με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές, τον τραυμάτισε στη δεξιά υποχόνδρια περιοχή και τον βραχίονα του δεξιού χεριού και άρπαξε 355 ευρώ που είχε στις τσέπες του. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά του έπεσε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και από τα αποτυπώματά του οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν τα στοιχεία του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=199859

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου