Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πύργος: Σύλληψη 4μελούς σπείρας Γεωργιανών



Πύργος: Σύλληψη 4μελούς σπείρας Γεωργιανών  

Πύργος: Σύλληψη 4μελούς σπείρας Γεωργιανών
Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών της Ηλείας, βρίσκονται από χθες τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν βάλει στόχο περιοχές της επαρχίας, προκειμένου να δράσουν για κλοπές και διαρρήξεις.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 20, 21, 23 και 28 ετών που μόνο την περασμένη Τρίτη από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 12 περίπου το μεσημέρι, φέρεται να κατάφεραν διαρρήξεις σε τρία συνολικά διαμερίσματα στο κέντρο του Πύργου και σε ακόμα ένα στην Καλαμάτα, ενώ εκτιμάται πως είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις τους καθώς και στις τέσσερις περιπτώσεις, στις δύο παραπάνω περιοχές δρούσαν με άμεσο τρόπο και με συγκεκριμένη τεχνική, όπου «χτυπούσαν» και έφευγαν.

Ουσιαστικά τα άτομα γεωργιανής καταγωγής, που φέρονται ως κάτοικοι Αθηνών, σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν να έφυγαν από την Αθήνα, την Δευτέρα με σκοπό να ξεκινήσουν τη δράση τους προαποφασισμένοι για τις περιοχές που θα επισκέπτονταν. Επίσης οι Αστυνομικές αρχές, ερευνούν και τις περιπτώσεις οι τέσσερις γεωργιανοί να έχουν επισκεφθεί και στο παρελθόν τις περιοχές που φαίνεται να έδρασαν, κάτι το οποίο δεν έχει μέχρι στιγμής εξακριβωθεί.

Τα αντικείμενα που αφαίρεσαν...

Κατά τη δράση τους οι τέσσερις γεωργιανοί, σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, από το σπίτι στην Καλαμάτα φέρεται να κατάφεραν να αποσπάσουν ένα λαπ-τοπ, μια φωτογραφική μηχανή και κοσμήματα αξίας 4 χιλ. ευρώ ενώ όσον αφορά τις κλοπές στα τρία διαμερίσματα στην Πλατεία Κύπρου στον Πύργο, φαίνεται να έχουν αφαιρέσει από το ένα δύο χρυσά δαχτυλίδια τα οποία και προσπάθησαν να πετάξουν μόλις αντιλήφθηκαν τους άνδρες της αστυνομίας.

Διαβάστε περισσότερα στην "ΠΑΤΡΙΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου