Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αλλόφρων συνεργάτης του Γκρουέφσκι εκτοξεύει απειλές περί... τέλους του ελληνικού έθνους!


Ενδεικτικό των προθέσεων -όχι ότι δεν ξέραμε ποιες είναι...- των Σκοπιανών γειτόνων, είναι το σχόλιο που ανήρτησε στο Facebook, ο πρόεδρος της εθνικιστικής οργάνωσης «World Macedonian Congress», Τοντόρ Πετρόβ, μετά τη νέα «σφαλιάρα» που δέχτηκαν τα Σκόπια από το ΝΑΤΟ.
Συγκεκριμένα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρουέφσκι, εκτοξεύει απειλές εναντίον της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, ενώ ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει ελληνικό έθνος και η «ψεύτικη» ελληνική ιστορία και πολιτισμός πλησιάζουν στο… τέλος τους.
«Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, η Ελλάδα είναι Μακεδονική! Εάν η Αθήνα δεν αναγνωρίζει την Μακεδονία, η Ελλάδα δεν θα μείνει ολόκληρη! Aν για την Ελλάδα οι Μακεδόνες είναι Σλάβοι, τότε οι Σλάβοι στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μαύροι κάτω στην Αθήνα! Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι Μακεδόνες και η Μακεδονία, είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο Έλληνες! Να είσαι Έλληνας δεν σημαίνει εθνικότητα, αλλά να είσαι Χριστιανός! Ο ψεύτικος Ελληνικός πολιτισμός και ιστορία, όπως και ο Ευρωκεντρισμός πλησιάζει στο τέλος του! Ο κόσμος δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο! Αμήν!» αναφέρει στο εμετικό του σχόλιο ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού των Σκοπίων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου