Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ρε μπας και είμαστε για ...δέσιμο;

Την ώρα που τα λαθροφέρματα οργιάζουν στη χώρα μας διαπράττοντας καθημερινά σωρεία αξιοποίνων πράξεων με κυριότερη αυτή της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών, το υπουργείο προστασίας του ξένου πολίτη (κοινώς ΠΡΟ.ΠΟ) πανηγυρίζει την μεγάλη του ...επιτυχία.! 
Συνέλαβε - λέει - σπείρα αλλοδαπών με την κατηγορία της παράβασης των νόμων περί οργανωμένου εγκλήματος όσον αφορά την διευκόλυνση εξόδου, καθώς και την μεταφορά και προώθηση παρανόμων λαθρομεταναστών από την ...Ελλάδα στο εξωτερικό.
Δηλαδή από τη μια - υποτίθεται - πως κάνουμε τα πάντα ώστε να απαλλαγούμε από την παρουσία τους, και από την άλλη τους εμποδίζουμε να πάνε στα ...τσακίδια.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε η διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, είκοσι εννέα αλλοδαποί λαθρομετανάστες είχαν συστήσει - λέει - "εγκληματική οργάνωση" που δραστηριοποιείτο στην προώθηση παρανόμως διαμενόντων λαθροφερμάτων από την Ελλάδα προς την Ιταλία αρχικά, και στη συνέχεια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Το υπουργείο του ΠΡΟ.ΠΟ. όμως σταμάτησε την ...εξαγωγή λαθρομεταναστών από τη χώρα μας, ωσάν να επρόκειτο περί παρανόμου εξαγωγής συναλλάγματος.
Τελικά πρέπει να είμαστε και πολύ μαλάκες.! Καθημερινά τρώμε στη μάπα τις ...βαποριές λαθρομεναταστών από τον Έβρο κ.λ.π. και από την άλλη μας πιάνει ο πόνος μπας και τους χάσουμε απ' το ...μέτρο.
Ρουφιάνα Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς.!


http://gianniotis.blogspot.com/2010/10/blog-post_954.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου