Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Έκαναν πίσω οι Σκοπιανοί.

Ακυρώθηκε πριν λίγο η "εκστρατεία" της ΠΓΔΜ στην Πολωνία μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα,με την κυβέρνηση να δηλώνει αναρμόδια και την ΓΓ Αθλητισμού να επικαλείται "έλλειψη εισητηρίων"..

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Νεολαίας της ΠΓΔΜ ανακοίνωσε πριν λίγο ότι δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει εισιτήρια και να ανταποκριθεί στο μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για την παρακολούθηση των αγώνων της εθνικής ομάδας μπάσκετ της χώρας, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Πολωνία.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Νεολαίας, στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι... από την πρώτη στιγμή υποστήριξε το αίτημα της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της ΠΓΔΜ, για οργανωμένη μεταφορά φιλάθλων με λεωφορεία στην Πολωνία, καθώς και για την εξασφάλιση εισιτηρίων και διαμονής προς τους φιλάθλους, όμως, δυστυχώς, όπως σημειώνει, στάθηκε αδύνατο η εξασφάλιση επιπλέον εισιτηρίων, πέραν των 200, τα οποία η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει ήδη λάβει από την διοργανώτρια αρχή και τα πούλησε σε τουριστικά γραφεία. Ταυτόχρονα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Νεολαίας, εκφράζει «τη λύπη της για το γεγονός ότι επιχειρήθηκε, η ωραία πρωτοβουλία για μεταφορά φιλάθλων από τη χώρα, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ, με στόχο την υποστήριξη της εθνικής ομάδας μπάσκετ, να καταστεί αντικείμενο μικροπολιτικής σκοπιμότητας ».Ο σημερινός Τύπος της ΠΓΔΜ, σε πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ, σημείωνε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Νεολαίας, με κρατικούς πόρους, προτίθεται να οργανώσει μεταφορά φιλάθλων στην Πολωνία για τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας. Η πρόθεση αυτή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Νεολαίας, όπως αναφέρει ο σημερινός Τύπος, επικρίθηκε έντονα από την αντιπολίτευση, αλλά και από συγκυβερνών αλβανικό κόμμα, DUI ενώ ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε αναρμόδιος να απαντήσει ρίχνοντας εμμέσως τις ευθύνες στην ΓΓ Αθλητισμού...

http://greece-salonika.blogspot.com/2009/08/blog-post_7335.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου